Norsk

Paper Plane i påsken!

Siste dag på jobb før påskeferien. I dag har jeg styra litt med Posten for å få sendt ut alle magasinene før påsken, mens jeg har hørt på Fleet Foxes-skiva. Seattle-bandet spiller glad indie rock og jeg kan ikke annet enn å synge med. Liker spesielt godt Quiet Horses og White Winter Hymnal. Sjekk dem ut.

Ellers er jeg helt oppslukt av min nye DSi. Spiller hvert ledige sekund, og begynner å bli stødig i Paper Plane. Har du ikke testet det ennå, så er det omtrent så enkelt som spill blir. Et papirfly daler ned fra toppen av et tårn, og du må svinge til høyre og venstre for å unngå å kræsje i etasjene og veggene. Thats it.

I forbindelse med min nye avhengighet tenkte jeg at jeg skulle utlyse en liten vennskapelig konkurranse her inne, om noen her har skaffet seg DSi ennå (?). Reglene er enkle: om å gjøre å få flest poeng i Endless, og best tid på Time Attack Stage 1. Mine rekorder er foreløpig 209 poeng i Endless og jeg har 16 sekunder og 66 hundredeler på Time Attack Stage 1. Den første rekorden skal jeg øke i påskeferien, men jeg er usikker på hvor mange hundredeler jeg kan barbere av tiden på Stage 1. Men jeg skal prøve. Bli med du også!

God påske!

Paper Plane i påsken!

Paper Plane. Enkelt, fascinerende, avhengighetsskapene.

HQ