Norsk

PC-eierens forbannelse

Skrevet av Carl Thomas den 15 oktober 2006 klokken 11:37

Jeg gruer meg skikkelig. I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal formatere PCen min. Det er alltid et slit. Et mas. Et jag. Men det er alltid deilig etterpå. Akkurat som sex :P

Det første jeg må gjøre er å sortere ut alt jeg vil spare på, og kopiere det ut på min eksterne harddisk. Så formatere og reinstallere Windows, og tilslutt finne og installere alt av programvare og drivere. Det tar hele dagen. Dette er PC-eierens forbannelse.

Jeg har faktisk vurdert å sette bort maskinen min til et verksted eller noe, som kan gjøre jobben for en tusenlapp. Jeg syns det er så innmari kjedelig. Men jeg får bite i det sure eplet.

Ellers har jeg sett to filmer siden sist. Koreanske "Time" er en film om plastiske operasjoner. Håndverksmessig en veldig bra produksjon, og historien er spennende og utfordrende. Den andre filmen var den iranske "Where is my friends house?". En veldig lavbudsjettfilm som handler om hvordan barn opplever voksne noen ganger. At de ikke tar barnas problemer på alvor. En hyggelig film, men den går litt tregt fremover. Når rulleteksten kommer etter en og en halv time, så har det liksom ikke skjedd så all verdens.

I dag avsluttes Film fra sør-festivalen, så jeg rekker kun å se en film til i kveld.

Men da er det på tide å slette alt som finnes på denne maskinen. Rubbel og bit. Vi sees på den andre siden. Hvis alt går bra ...

HQ