Norsk

HVOOORFOOOORR???!!

Skrevet av Carl Thomas den 18 oktober 2006 klokken 23:23

Jeg har holdt på med PCen min helt siden forrige innlegg i bloggen. Jeg skjønner meg ikke på den. Det er noe tullball. Jeg har - som dem sier i Danmark - kuk i computeren. En kjempekuk i computeren.

Og jeg skjønner jo ikke hva det er. Jeg har jo ikke peil på PC. Jeg kan spille på den. Ikke så veldig mye mer. Problemet mitt er at den skrur seg av når jeg begynner å spille. Jeg testet for eksempel Half-Life 2 tidligere i kveld. Funka i omtrent ti minutter, så BZZZzzzztt... skrudde PCen seg av. Skjønner ikke.

Okay, så jeg booter, og prøver på nytt. Samme skjer. Jeg starter opp enda en gang, og prøver Lost Coast. Jeg rekker å spille meg litt oppover fjellsidene, drepe noen Combines, men inne i kirken oppå toppen der, så skjer det samme igjen. For tredje gang starter jeg opp, og prøver Episode One. Denne gangen booter PCen før tittelskjermen har lasta inn ...

Jeg fatter det ikke. Jeg har akkurat formatert, det gikk helt smertefritt, og jeg har de nyeste av de nyeste skjermkortdriverne. Og jada, jeg har prøvd med et par eldre versjoner også. Samme skjer.

Hvorfor, hvorfor, hvorfor. Hvorfor kan ikke bare ting funke som de skal? Jeg er sikker på at det ikke hadde vært noe krig, vold, fattigdom eller urettferdighet i denne verden om bare PCer funka som de skulle ...

Om det er noen som har noen tips til hva det kan være, så send meg en PM. Folk forteller meg at det kan være på grunn av overoppheting eller at det kan være strømforsyningen ... Okay.

FUNK FOR TUSAN!

EDIT: Jeg har forresten et GeForce 6800 GT kort, og har prøvd driverne 91.47, 91.45 og 84.43.

HQ