Norsk

Julehandel og 8 bits

Skrevet av Carl Thomas den 2 desember 2006 klokken 16:39

Herre. I dag var jeg å handla noen julegaver på Oslo City. Sånn i ettertid skjønner jeg jo at det var litt dårlig planlagt. Lørdag 2. desember liksom. Jeg er helt utmattet. Men fikk gjort de innkjøpene jeg kom for.

Ellers skylder jeg dere en unnskyldning. Jeg har vært veldig slepphendt med denne bloggen. Går altfor langt mellom innleggene. Jeg har en lang liste over ting som MÅ gjøres, og på den listen havner bloggen ganske langt nede, dessverre. Toppen av listen er preget av skole og jobb. I går leverte jeg imidlertid en semesteroppgave på universitetet, pluss at vi sendte desemberbladet i trykken, så NÅ har jeg tid til en blogg!

Desemberbladet ble for øvrig kjempekult, med blant annet vår årlige "Årets spill"-artikkel, en lekker Okami-artikkel og selvsagt anmeldelser av mange av lanseringsspillene til Wii. Det må du for all del ikke gå glipp av!

Apropos Wii, jeg har jo endelig fått testa vidunderet. For dere som allerede ikke vet det - jeg er redaksjonens største Nintendo-fanboy. Anyways, Kristian, Joachim og jeg satt i flere timer med maskinen, og testa Wii Play, Wii Sports, Red Steel, Rayman Raving Rabbids og selvsagt Zelda. Hva vi syns om det kan du lese i det kommende bladet.

En kveld i forrige uke satt jeg på rommet mitt i kollektivet og skrev semesteroppgave samtidig som jeg hadde et halvt øye på en beta jeg skulle lage til det kommende bladet. Det var ganske sent på natten, og i det klokken bikket 03:00 hadde hodet mitt fått nok. Jeg måtte vaske hjernen min, så jeg gjorde som jeg alltid gjør når hodet er fult: spilte på keyboardet mitt. Det resulterte i en liten trall som ble ganske fønni, og som også ble soundtracket til årets siste deadline. Sjekk den ut her. :D (riktig link ligger litt ned på siden, der hvor det står Download Link: Carl_thomas_goes_8bit.mp3, og det blinker en rød pil)

Ellers må jeg si at det var kjempegøy at såpass mange møtte opp på HiFi-klubben for å se på PS3 og Wii. Mange hyggelige mennesker.

Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge. Jeg lover.

HQ