Norsk

Jeg er forkjøla ...

Skrevet av Carl Thomas den 16 januar 2007 klokken 22:56

Ja, jeg er forkjøla. I dag måtte jeg forlate forelesninga på universitetet fordi jeg bare satt å hosta. Hadde hosta i halvannen time. Hadde ikke sjans til å stoppe. Men det var en dritkjedelig forelesning, så det gikk helt greit å stikke. Dro hjem og spilte Okami isteden. Absolutt et flott spill altså, men jeg vil ikke si noe mer. Vet ikke helt nøyaktig hvor bra jeg syns det er enda. Må spille litt mer først.

Dagens høydepunkt kom imidlertid litt senere, når vi satt og så på American Idol på TV2 Sebra. Helt fantastisk. Amerikanere er virkelig et folkeslag for seg selv. Og Simon Cowell er helt fantastisk!

Slenger inn en liten plateanbefaling mens jeg først skriver litt. Emery - The Weak`s End. En helt suveren skive. Tvers gjennom.

Ellers har jeg begynt å lese Jules Vernes klassiker "Jorden rundt på 80 dager". Gleder meg til å se hvordan den er, men etter 60 sider, så håper jeg faktisk den tar seg litt opp etter hvert. Litt slapp foreløpig.

Dagens andre høydepunkt: Jeg har rydda på rommet mitt i dag (!), og da fant jeg jammen meg et Flaxlodd som jeg hadde vunnet 25 spennoz på! Det skal jeg bytte til et nytt lodd i morra. Jeg holder dere oppdatert på den fronten. Fingers crossed!

PS: Er det noen som faktisk spiller PC-spill med gamepad?

HQ