Norsk

Vi snakker sommerlåter!

Håhåhå, nå er det lenge siden nå! Men kommer sterkt tilbake. Jeg er i litt sommerlig humør om dagen, så jeg tenkte jeg skulle starte en liten personlig jakt på gode sommerlåter. Og da tenker jeg liksom ikke på Idyll, Postgirobygget og Oh ah hela natten, men ordentlige feelgood summertunes. Se for deg fest på stranda eller i båten, grille god mat, god drikke i glasset, sandvolley, sommerkledde jenter, og luften er så varm at du ikke merker at det blir natt. Ah, jeg gleder meg!

Tenkte jeg skulle liste opp 5 låter jeg garantert kommer til å ha i CDspilleren i sommer. Blir litt disco-preg på det, men det får vi bare leve med.

Dere har sett den Sony Ericcson W880i reklamen som går nå om dagen. De som sitter å spiser burger ute på en benk i lyset fra en mobil. Sangen der liker jeg veldig godt. Freelance Hellraiser - Want You To Know. Hyggelig låt, og en god kandidat!

Neste låt ut fra min side er kanskje litt utypisk min musikksmak, men ikke desto mindre en god deltager. Eneste grunnen til at jeg syns det er sommerlåt er fordi den var på soundtracket til Summer Heat Beach Volley, som jeg anmeldte for noen år siden, og jeg fikk den helt på hjernen. Jeg tenker på sandvolley med en gang jeg hører den, og DA er det sommer! Kylie Minogue - Love at First Sight. Jada, litt gay, men en kul strandsang.

Låta i forrige post er også et godt alternativ. Genki Rockets - Heavenly Star. Det er noe helt sykt fengende med den.

Daft Punk har jo en rekke urfete låter, men hvis jeg skal velge ut én, så tror jeg at jeg går for klassikeren Around The World.

Siste låt ut er kanskje tidenes sommerlåt for min del. En klassiker, nemlig Earth Wind and Fire - September. Fantastisk, og helt hysterisk å spille konga til på Donkey Konga!

Okay, jeg tar selvkritikk for at dette ble en litt halv-skjeiv disco-liste, så neste gang får jeg slå til med mine 5 favoritt-hardcore-låter, så følg med!

HQ