Norsk

Bedre enn filmen

Det er en kjent sak at filmlisens-spill suger. Det har vært sant så lenge jeg har hatt nok øye/hånd-koordinasjon til å gripe om en håndkontroll eller en joystick. Det er jo ikke rart jeg ble sjokkert da jeg fant et unntak...

Jeg har nemlig sitti i drøye seks timer med Spider-man 3. Og ikke nok med at det faktisk er et helt ok spill, jeg vil gå så langt som å si at det er bedre enn filmen. Det er ikke hverdagskost det.

Jeg har hatt det liggende i hylla mi en stund nå, men har unngått det så lenge som mulig. Har ikke hatt noe lyst til å prøve det, fordi jeg syns filmen rett og slett var elendig. Nå skal det sies at jeg ikke er noen Spider-man fan, og er heller ikke spesielt begeistret over de to andre filmene, men eneren er jo i det minste helt ok. Treeren var et langt gjesp. Visuelt sett veldig lekker, men innholdsmessig helt tom.

Det var en dag jeg hadde noen timer å slå ihjel. Hadde sitti å zappa en stund, og sett utallige episoder av America Funniest Homevideoes, og var lei av dumme amerikanere. Jeg fyrte opp Spider-man 3, og skammet meg litt samtidig.

Men det tok ikke lang tid før jeg var virkelig oppslukt av Peter Parkers alterego. Å ha hele Manhattan som lekegrind, og slenge seg fra Harlem til Finacial District gir en skikkelig superhelt-følelse. Og når jeg klatret opp i toppen av Empire State Building, og så solen komme opp av Atlanterhavet, da var jeg solgt.

Jeg håper filmlisens-spill holder en like høy standard i fremtiden.

Bedre enn filmen

Spider-man 3 er bedre i spillform enn som film.

HQ