Norsk

Beste Disney-film på mange år!

Skrevet av Carl Thomas den 13 august 2007 klokken 12:22

Jeg var på søndagsmatiné i går! Det er jammen ikke ofte. Stod i lang kø utenfor Colosseum kino kl. 13 sammen med 1000 andre barn for å se Meet the Robinsons. Og selv om det hele var litt gjennomsnittlig helt i starten, skulle det vise seg å være den morsomste filmen jeg har sett siden Borat!

Og man bli bare glad av å være på kino med 1000 barn. Alle ler og snakker, spiser popcorn, må tisse ti ganger under filmen, noen gråter litt og en hadde syke blinke-sko. De lyste opp hele salen.

Vel, filmen handler om barnehjemsgutten slash oppfinneren Lewis. Ingen vil adoptere han, og det er selvsagt veldig tungt for en gutt på tolv år. Han har ingen familie.

En dag på en vitenskapsmesse på skolen, begynner mystiske ting å skje, og Lewis får besøk fra fremtiden. Her starter et spennende, fantasifullt og hysterisk morsomt eventyr som ikke slutter før froskene synger...

Jeg så den på norsk, og må si at oversettelsen og skuespillet var fremragende utført. Jeg skal se den engelske 3d versjonen også. Skal visst være ganske bra, med 3d-briller og full pakke.

Meet the Robinsons er en hjertevarm og tidvis Cola-ut-av-nesa-morsom animasjonsfilm. En av de beste Disney-filmene noensinne spør du meg. Anbefales for barn i alle aldre!

Karatker: 9/10

Beste Disney-film på mange år!

Den super-onde Bowler hat guy er et av filmens mange høydepunkter.

HQ