Norsk

Halo 3 TV

Skrevet av Carl Thomas den 27 september 2007 klokken 22:21

Jeg har kjøpt meg Legendary Edition. Hjelmen til Master Chief står på en høytaler i stua og ser på meg mens jeg spiller Halo 3. Og jeg kikker tilbake, og nikker til han hver gang jeg er fornøyd med egen innsats. Ganske ofte, med andre ord.

Jeg har kikka litt på hvor enormt omfattende den film-modusen er. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig at Halo 3 automatisk tar opp alt jeg gjør, alle matcher jeg spiller, også kan jeg gå inn og kose meg med dem i ro og mak etterpå med kjeften full av popcorn. Jeg skjønner det ikke. Hvordan er det mulig å kode dette? Hele kollektivet har sitti i flere timer i dag og sett på kamper og knisa i stua. Som små gutter som ser på sitt første pornoblad. Bare at dette er mye, mer mer spennende.

Det er bare nydelig å panorere over slagmarken med kamera, zoome inn på detaljene i hektiske dueller, og se det hele i slow motion, eller bare fryse tiden i det en av mine granater sender fire Grunts til himmels. Jeg kan sitte i timevis og bare se de samme matchene om og om igjen fra nye vinkler.

Dette er en av de største utviklingene i onlinespill på mange år. Dette er den nye generasjonens onlinespill.

Og som en liten sluttnote: Jeg fatter ikke hvordan man ikke kan gi dette spillet toppkarakter. Fatter det virkelig ikke.

Halo 3 TV

Jeg storkoser meg med film-modusen!

HQ