Norsk

Proving Ground med bart

Skrevet av Carl Thomas den 6 november 2007 klokken 00:07

Jeg har sitti og spilt Tony Hawk's Proving Ground i dag. Ganske mye. På en av redaksjonens test-maskiner. Disse maskinene er spesialmaskiner som er bygget så den kan kjøre uferdige versjoner av spill som kommer rett fra utvikleren. Og siden det er uferdige spill det er snakk om, ligger det i sakens natur at disse kodene er ganske ustabile.

Og selvsagt skjedde det. Jeg hadde spilt ganske mye, kommet langt, men så hang det seg. Nektet å funke mer, selv etter 200 restarts. Så da måtte jeg skaffe meg en ferdig versjon, og spille den istedet. Som sagt, så gjort. Nå har jeg begynt fra nytt av, og laget meg en finfin karakter med en hake selv Dalton-brødrene beundrer, og en bart som gjør en trønder misunnelig. Helt nydelig, er han. Jeg jobber med å få meg sånn bart i virkeligheten.

Anmeldelsen an Proving Ground har jeg allerede skrevet, den kommer i neste magasin, og i løpet av en dag eller to kan du spane den inn her på siden også. I mellomtiden kan du kose deg med dette bildet av min skater som har fått navnet Kristian Nymoen.

Proving Ground med bart

Min skater heter Kristian Nymoen, har verdens største hake, en lekker bart og stilige briller. Og knestrømper.

HQ