Norsk

Jeg drar til England

Skrevet av Carl Thomas den 13 november 2007 klokken 13:41

Ja. I morgen. Sammen med kjæresten min. Først skal vi være tre dager i London, så skal vi ned til Plymouth helt sør i England og besøke min Xbox Live-partner-in-crime - min gamle bror. På veien håper vi på å kjøre innom Stonehenge. Det blir en liten omvei, men jeg håper i alle fall vi rekker det. Det hadde vært crazy.

Jeg har vært i London mange ganger i jobbsammenheng, men jeg har aldri sett byen likvel. Jeg har sett innsiden av barer, restauranter og hotellrom, men ikke mye av selve byen. Sånne jobbturer består som regel av å å ta morgenflyet nedover, taxi til et presentasjonslokale, overvære presentasjonen, teste spillet/spillene, gjøre noen intervjuer, før det bærer avsted til middag og drinker på en restaurant, også er det tilbake på hotellrommet og sove. Taxi ut til flyplassen og morgenflyet hjem neste morgen. 90% av mine turer har vært sånn. Så igjen - jeg har vært i London mange ganger, men aldri på ferie, så jeg har aldri sett byen.

Og det er en rekke ting jeg gjerne skulle sett. Madame Tussauds, London Eye, Big Ben, Tower of London, Westminister Abby, helt vanlige turist-ting. Gå i Oxford street, ta tbanen, drikke øl. Oppleve byen. Det gleder jeg meg til. Jeg blir borte en uke. Bilder og blogg når jeg kommer hjem igjen.

Har du vært i London? Har du noen gode tips?

HQ