Norsk

Hjem til jul

Skrevet av Carl Thomas den 21 desember 2007 klokken 16:58

Da sitter jeg hjemme i den gamle sofaen til mamma og pappa i Åsgårdstrand i Vestfold. Har akkurat kommet hjem fra en siste juleshopping-tur i Horten. Tror jeg har husket alt nå. Nå orker jeg uansett ikke stå mer i kø, så de jeg eventuelt har glemt, skal få gave en gang på nyåret.

Det er alltid superhyggelig å dra hjem til jul syns jeg. Vi er en ganske stor familie, og vi bor relativt spredt, men til jul kommer alle hjem. Det er det julen er for meg. Være sammen med hele familien igjen. Spise oss stappmette på fet mat, spise litt riskrem, kaker og konfekt. Og etter det, spise enda mer fet mat. Ahh.

I morgen skal jeg ut og finne et fint juletre i skogen, som jeg kan hogge ned og ta med hjem. Jeg syns det er ekstra koselig med juletre når man hogger det selv. Gjøre en dag ut av det. Pakke med seg kakao på thermos, en Kvikk Lunch og et par mandariner, dra på seg lue og votter, og dra til skogs med øksa på ryggen. Da blir det jul i stua skal du se.

Vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge i julen, men vil uansett benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul, og et godt nytt år. Ta vare på hverandre!

HQ