Norsk
The Happening

The Happening

Skrevet av Dave den 12 april 2008 klokken 10:58

Hva skjer? Jo, jeg så nettopp traileren til M. Night Shyamalan nyeste filmprosjekt The Happening. Du kan sjekke den ut selv her: The Happening trailer

Mannen med tidenes vanskeligste etternavn(?) fikk som kjent sitt gjennombrudd med Den Sjette Sansen. Likevel har ikke alt vært rosenrødt etter vi gikk lei av å si "I see dead people". Alt fra strålende kritikker til slakt har vært fasit for filmene som fulgte ( Unbreakable, Signs, The Village og Lady in the Water). Innad i redaksjonen kommer vi ofte inn på Manoj Nelliyattu Shyamalan, mye på grunn av at Kristian er svoren tilhenger og tenner på alle pluggene når vi sier at plottet i The Village er latterlig eller at Lady in the Water er en kalkunfilm av dimensjoner.

Uansett, den omtalte regissøren har selv sagt at The Happening er hans mest skremmende film til dags dato og jeg må innrømme at traileren pirrer nysgjerrigheten. Filmen har premiere på norske kinoer 13.06, altså fredag den 13 (lukter billig pr-stunt lang vei), men jeg krysser likevel av datoen i kalenderen. Dette kan fort bli en god kinohendelse (ba-ram-phss!)

Er mannen et geni eller er han en idiot som lever på en enkeltprestasjon?

HQ