Norsk
Blog
Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 2

Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 2

Skrevet av Dump Truck den 1 april 2014 klokken 21:31

Det er tirsdag igjen, noe som betyr en ny del av vår playthrough av det grufullt skumle skrekkspillet Outlast.

Denne delen inneholder flere og styggere utsagn enn noen gang tidligere, noe som gjorde at vi følte det var på sin plass å legge til en liten disclaimer på starten av videoen. Vi blir temmelig engasjert og ikke minst skremt når vi spiller disse tingene, så noe av det kan kanskje bli litt i overkant for de litt sartere sjeler.

Men ikke bekymre dere, det er ikke bare banning og styggprat. Dette er antakeligvis den mest musikalske videoen til nå, hvorvidt det er positivt eller negativt skal jeg la være opp til dere å bestemme for dere selv. Ellers kan vi skilte med skyggefigurer, "The slowest getaway ever", min fantastiske evne til å konstant dette ned fra høye steder og måtte gjøre alt om igjen, Anders Martin sine stadig særere historier, og ikke minst "The Sunday blues".

Annet enn det, kan jeg lette på sløret på en kommende videoserie vi kommer til å gjøre, hvor jeg og nabo'n spiller gjennom spilladaptasjoner av science fiction-serien Doctor Who. Vi er begge det man kan kalle Doctor Who-nerder, og ikke for å røpe for mye, men spillene er... Ikke voldsomt bra. Den første utgaven regner jeg med vil bli ferdig i løpet av uka, og kommer til å ta for seg de første to episodene av Doctor Who: The Adventure Games. Disse videoene kommer til å bli en slags hybrid mellom Let's Plays og en slags form for anmeldelser, så hvis du har den minste interesse i Doctor Who, eller bare har lyst til å se på to geeks spille bedritne spill, så er du mer enn velkommen til å ta en titt.

Stort mer er det vel egentlig ikke å si. Som alltid håper vi at dere finner underholdning i å se oss få skremt livskiten ut av oss, og vi setter stor pris på all form for tilbakemelding, enten det er via likes, subscriptions, kommentarer eller konstruktiv kritikk.

https://www.youtube.com/watch?v=ivn_Of2xDIY

HQ
Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 1

Tre livredde hybelnaboer spiller Outlast, del 1

Skrevet av Dump Truck den 25 mars 2014 klokken 09:45

Velkommen (tilbake) hit, kjære uspesifiserte GR-bruker!

De av dere som leste mitt forrige blogginlegg vet at jeg og mine to hybelnaboer Anders Martin og Eyla har startet opp en ny Youtube-kanal kalt TooLoud Videoes. På denne kanalen vil vi som kjent poste Let's Plays (i all hovedsak av skrekkspill, men jeg kan røpe at det kommer noe ganske annerledes snart også), og all annen slags nerdemoro vi skulle få lyst til å lage.

Forrige uke postet vi altså vår første video, som var drøyt åtte minutter med highlights fra da vi spilte spillet Amnesia: A machine for pigs. Vi fikk en god del positive tilbakemeldinger, så vel som noen konstruktive kommentarer som alle er blitt tatt inn til vurdering, og i skrivende stund har vi passert hundretallet og ligger nå på 112 views totalt. Det er kanskje ikke verdens største prestasjon, men vi er svært takknemlige for hver eneste person som gidder å bruke litt av tiden sin på å se på oss bli skremt dagslyset ut av. Rom ble ikke bygget på en dag, og vi er veldig fornøyde med den gode starten vi har fått!

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi vi akkurat har kommet ut med en ny video på TooLoud-kanalen! Dette er den første i en serie av Outlast-videoer som kommer til å bestå av tre-fire episoder, og denne serien vil minne mer om klassiske Let's Plays enn Amnesia-videoen gjorde. Denne gangen har vi filmet spillet fra start til slutt, noe som resulterte i en mer sammenhengende opplevelse, for ikke å glemme mer stoff å ta fra. Vi har fortsatt klippet ut høydepunktene, men det er vesentlig lettere å følge historien her.

Jeg syns selv dette er et stort steg opp fra Amnesia-videoen, og er veldig fornøyd med hvordan denne videoen endte opp. Vi har hørt på rådet deres om å gi skjermen mer plass i bildet, slik at det blir lettere å se hva som foregår. I tillegg har vi siden sist blitt mer varme i trøya, noe som fører til en hel del mer løsslupne kommentarer, og noen ganske sære øyeblikk som jeg tror dere kan komme til å le høyt av. Outlast er blandt de bedre skrekkspillene jeg noensinne har spilt, og det merkes på reaksjonene våre.

Denne gangen spiller faktisk jeg litt, og banner som en full sjømann. I tillegg kan vi friste med en variert mengde musikalinnslag, referanser i hytt og gevær, Anders Martin sin sære fascinasjon over at du kan se kroppen til hovedpersonen, for ikke å glemme hans miserable forsøk på å spille selv (den morsomste delen i hele videoen, hvis du spør meg). Og sist, men ikke minst; En haug med klipp av oss som holder på å gjøre i buksa av redsel!

Vi håper denne første episoden av TooLoud Plays Outlast underholder dere og får dere til å le. Like og subscribe hvis dere liker det dere ser, andre episode av denne serien vil antakeligvis komme ut rundt samme tid neste uke! Fortell oss gjerne hva dere syns i en kommentar, all konstruktiv kritikk tas i mot med åpne armer!

https://www.youtube.com/watch?v=rjYv1btKKAA

HQ
Tre livredde hybelnaboer spiller Amnesia: A machine for pigs

Tre livredde hybelnaboer spiller Amnesia: A machine for pigs

Skrevet av Dump Truck den 21 mars 2014 klokken 06:35

God kveld/morgen/natt/når enn du leser dette!

Uavhengig av når på døgnet det er for deg, så vil jeg gjerne bruke et minutt eller to av din kostbare tid for å skamløst reklamere for en Youtube-kanal jeg nylig har vært med å starte.

Kanalen er kalt TooLoud Videoes, og kommer i all hovedsak til å bestå av Let's Play-videoer, og annen geeky shit vi skulle få lyst til å produsere. Det går for det meste i skrekkspill, noe som også er bakgrunnen for kanalnavnet vårt (vi har en del... høylytte reaksjoner til det som skjer på skjermen). Vi består av tre hybelnaboer, to karer og ei jente, så vi lar naturligvis jenta spille mesteparten av tiden, 'cause we're gentlemen like that (og veldig, VELDIG redd for skrekkspill)!

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi vi akkurat har kommet ut med vår første video, hvor vi spiller det pisskumle Amnesia: A machine for pigs. Resultatet er noen svært mannlige skrik, en god del banning og redselsbeatboxing(?), som vi har klippet ned til drøyt åtte minutter med highlights. Dialogen foregår stort sett på norsk, derfor har vi teksta alt på engelsk, slik at ikke bare norske seere kan le av våre modige forsøk på å unngå gorillagriser og electropigs.

Forhåpentligvis får denne videoen dere til å le, vi syns i alle fall den endte opp med å bli veldig morsom. Fortell oss gjerne hva dere syns, lik og subscribe hvis dere liker det dere ser. Neste på listen vår er Outlast, som vil bli delt opp i tre/fire deler. Første del er snart ferdigklippet og vil forhåpentligvis bli lastet opp ganske snart, så stay tuned!

Vi håper at å se tre vettskremte studenter gjøre i buksa underholder dere, og ville satt stor pris på kommentarer/konstruktiv kritikk!

https://www.youtube.com/watch?v=ws7jEnar62I

Dagens Lille Kjærlighetsdikt [Rebooted]

Dagens Lille Kjærlighetsdikt [Rebooted]

Skrevet av Dump Truck den 4 mai 2013 klokken 22:32

La oss dra til stranden, anda
La oss dra bort
De sier, hva skal de si?
Har en drink, klirr, fant bud light
Bad bitches som meg, er vanskelig å finne
Skytshelgens egen, la oss sette i gang
Sonens egen, ja, jeg er i sonen
Er det to, tre? Legger igjen god driks
Jeg skal kaste bort alle pengene mine og gi to blanke faen

Jeg er på gulvet, gulvet
Jeg elsker å danse
Så gi meg mer, mer, til jeg ikke kan stå
Kom ut på gulvet, gulvet
Som om det er din siste sjanse
Hvis du vil ha mer, mer
Så er jeg her

Romskip var ment til å fly
Strekk henda i været, og ta på himmelen
Kan ikke stoppe, fordi vi er så høye
La oss gjøre dette en gang til

Dette lille stykket kunst ble brakt til deg fra den unge og talentfulle dikteren Onika Tanya Maraj.

Metal Gear Rising: Revengance Rant

Skrevet av Dump Truck den 10 april 2012 klokken 16:49

Hej alla! Jeg har nylig lagt ut en ny video til Youtube-kanalen min, hvor jeg diskuterer det kommende spillet Metal Gear Rising: Revengeance og kommer med mine synspunkter angående spillet.

Videoen kan dere se her, og kommentarer, likes og annen form for tilbakemelding settes pris på.

Kvaliteten kunne vært bedre og engelsken er det så som så med, men dette er da mitt første forsøk på å lage en rant.

Sjekk også ut de andre videoene mine: En musikkvideo om Metal Gear Solid 3 og en om hele MGS-serien

Skamløst selvreklame, I know.

Keep on truckin'