Norsk
Blog

Glorfindel i år 2014

Skrevet av Glorfindel den 20 desember 2014 klokken 19:28

Siden jeg tydeligvis har kuttet ut de månedlige "Games and stuff" bloggene, kan det vel være like så greit å oppsummere hele mitt begivenhetsrike år i én blogg. For der nok et år tilbakelagt, står et nytt og banker på døren.

I den brutale virkeligheten, farer jeg fremdeles rundt på landets høgskoler. Bacheloren i Idrettsvitenskap er fullført, men ingen yrker har enda trukket meg til seg med glødende lyst. Jeg har tilbragt mange timer på treningssenteret de siste årene, men en å være der 8 timer hver dag, frister ikke noe særlig. Ei gjør heller en jobb på et rehabiliterings eller frisklivssenter. Siden jeg også begynner å bli noe skolelei, gadd jeg heller ikke å gå løs på en mastergrad. Derfor satte jeg kursen hjemover igjen og har nå begynt på praktisk pedagogisk utdanning ved Høgskolen i Østfold. Det er det slækkeste og tørreste året jeg har vært borti til nå, men noen flotte praksisuker ved idrettsfag på videregående skole, har gjort meg rimelig trygg på at jeg har valgt rett.

Siden jeg beveget meg tilbake til hjemligere strøk, utnyttet jeg også den mest økonomisk sparende muligheten ved å flytte hjem for et år. Det er selvfølgelig hyggelig å se familien litt oftere igjen, men jeg har vel heller ikke planer om å bli boende i dette huset i lang tid fremover. Nå har jeg tross alt prøvd å bo alene på hybel, i kollektiv og også i leilighet med 3 andre personer, og merker nå at jeg er veldig giret på å finne meg et eget sted (som ikke er hybler på størrelse med bøttekott). Mest sannsynlig vil jeg begynne å søke jobb når PPU-året er fullført, så da åpner forhåpentligvis mulighetene seg.

På fritidssiden har det ikke skjedd voldsomt med forandringer, annet enn at jeg har begynt å spille fotball aktivt igjen, etter 2 år på sidelinjen. Som noen av dere sikkert har hørt før, så er fotball en interesse jeg har hatt like lenge, om ikke lenger enn videospill, så å knyte på seg fotballskoene igjen var svært givende. Nå har jeg heller ikke lyst til å ta dem av igjen før kroppen begynner å svikte. All annen form for trening har foregått i omtrent samme gate som de har gjort de siste årene, så det skriver jeg ikke mer om. I hvertfall ikke i denn bloggen.

På spillsiden har kanskje ikke 2014 som helhet, vært like spennende som 2013, men jeg har fått spilt en god del spill også dette året. Både av nytt og gammelt. Etter å ha kjøpt Wii U i 2013, gikk jeg også fullt inn i den nye konsollgenerasjonen ved å kjøpe PS4 dette året. PS4's første år har forsåvidt vært greit og rundt 20-25 titler fordelt mellom alle konsoller, har kommet inn dørene. Så jeg har da hatt nok å legge fingrene i også i år. Jeg merker dog at tiden til spilling bare blir mer og mer snever, så i 2015 vil jeg (ihvertfall prøve) å begrense innkjøpene til de aller mest nødvendige titlene (som ironisk nok ikke ligger an til å bli så få det heller...)

På GR har vel livet gått sin vante gang. Eller har det det?
2014 har vært et år hvor aktiviteten har svunget veldig og i noen perioder vært ganske laber. Vi var heller ikke så godt representert under årets Spillexpo, men vi som var der hygget oss ihvertfall stort. Forhåpentligvis tar flere turen neste år og forhåpentligvis kvikner flere til i forumet igjen. For 2015 kan bli et helsikes år. Ihvertfall sett med spilløyne.

God jul til alle som stikker nesen sin innom og følg med i løpet av de neste dagene om du ønsker å få med deg min rangering av årets spill.

Glorfindel i år 2014

HQ