Norsk
Blog

Tema for #Temabloggen3 [info]

Skrevet av Glorfindel den 31 januar 2015 klokken 00:05

Den siste uken i årets første måned er forbi og temaet for forrige uke var: satire. De som meldte seg på denne gang var: Marlboro Red og TK Art. Noen færre enn forrige uke, på tross av lovnader fra brukere som JoEy_Odd og ElGamer. But no matter, vi kjører på med en ny uke og et nytt tema.

Temaet for denne uken er: Et bilde sier mer enn tusen ord

Denne gang er det opp til deg selv å knytte fantasien opp mot det du observerer med det blotte øye. Under denne teksten finner dere et bilde. Hva det symboliserer får være opp til hver enkelt å avgjøre. Og det er nettopp det vi vil at dere skal gjøre. Skriv en blogg med utgangspunkt i dette bildet. Tenk på hva du forbinder med det når du ser det. Kanskje er det en historie fra en svunnen fortid, eller en etterlengtet drøm i en ukjent fremtid. Slipp filosofien, kreativiteten og fantasien løs. Og ta gjerne i bruk samme bilde i bloggen for å markere temaet. (Eller et som symboliserer det samme).

Tema for #Temabloggen3 [info]

Om Temabloggen:

Hver fredag finner moderasjonen et tema til inspirasjon for blogging. Temabloggene varer frem til torsdag uken etter annonseringen. Hvis du vil delta i ukas tema, må du bruke emneknagg «#Temabloggen» og nummeret for denne gangen etterpå (#Temabloggen1, 2, 3 osv) på bloggen du skriver med det relevante temaet. Altså *tittel* og etterpå: «#Temabloggen1(*tall*)». Hvis tittelen din er så lang at du ikke klarer å skrive inn emneknaggen, kan forkortelsen «#TeB» brukes. Vi kårer etter hvert vinnere som får premier.

HQ