Norsk
Blog
Retake Mass Effect = Drittunger

Retake Mass Effect = Drittunger

Skrevet av Havok den 26 mars 2012 klokken 10:51

Forstår at det er ironisk når jeg klager over folk som klager, men det er ikke til å unngå. De av dere som klager over slutten til Mass Effect 3 burde virkelig finne bedre ting å bruke tiden deres på. Jeg har blitt skuffet av avslutningen til både bøker, blader, filmer og spill, men der stopper det. Jeg går ikke rundt å syter som en liten pre-pubertal drittunge å sender klager til folka som har skrevet den dårlige slutten til hva nå enn jeg har blitt skuffet over. Jeg tenker heller "Ja ja, det var da ikke helt kult.." og fokuserer energien min på noe nytt.

Som med alt finnes det derimot to typer sytekopper i dette tilfellet.

1. De som går på fora å klager, snakker med venner om det etc. og holder seg til det.
2. De som faktisk begynner å sende klagebrev, starte underskriftskampanjer og ellers oppfører seg som om de har blitt tatt med inn i en bakgate å slått til en hårsbredd nær døden.

Til nummer en, det er helt ok å være sur for noe. Jeg forstår det, og det kan være digg å få ventilert seg litt.

Til nummer to, om alt som skal til for at de tenner på alle plugger er at noe fiktivt skuffer deg så mye, så er nok eneste utvei å oppsøke hjelpe av en psykolog. Er egentlig ikke mer å si enn det.

Glemte nesten. De som prøver å få pengene sine tilbake etter å ha donert dem til Child's Play. Det finnes en spesiell plass i helvete for slike som dere. Jeg gleder meg utrolig mye til den dagen kommer når dere tar turen dit.

HQ