Norsk
Blog

Om rykter og Team ICO

Skrevet av Ingar Hauge den 12 september 2010 klokken 13:29

HD-oppgraderinger av gamle klassikere har vist seg å være en stor suksess. Tidligere i år fikk vi en velfortjent oppgradering av God of War I og II, hvor de opprinnelige Playstation 2-spillene blant annet fikk HD-oppløsning og en oppdatert grafikk, men hvor spillene i essens var de samme. I november i år får vi også se et tilsvarende prosjekt med Sly-spillene, ihvertfall i USA.

HD-oppgraderingene har blitt såpass godt mottatt at Sony i juni uttalte at de er på utkikk etter andre titler som kan være verdt å pusse og gjenutgi på tilsvarende måte.

Den fangruppen som trolig har skreket høyest, må være fansen av Team ICOs spill Ico og Shadow of the Colossus (hvorav jeg holder med dem i det stille). Dette ville samsvart ypperlig med Team ICOs neste storspill, The Last Guardian, som skal vises frem på årets Tokyo Game Show neste uke. Nå ryktes det om ikke fansen kanskje får viljen sin.

Om rykter og Team ICO

Flere kilder i USA melder at Walmart har begynt å ta imot forhåndsbestillinger til et bokssett bestående av ICO og Shadow of the Colossus til PS3 (og ikke PS2, som spillene opprinnelig ble sluppet til). Ingen releasedato eller ytterligere detaljer er gitt, men kan det tenkes at fansen får viljen sin? Det blir spennende å se om Team ICO har noe annet å presentere på Tokyo Game Show enn bare The Last Guardian.

Kilde: Kotaku.

HQ