Norsk
Blog

Om GOG.coms kryptiske tilbakekomst

Skrevet av Ingar Hauge den 23 september 2010 klokken 17:23

Forrige blogginnlegg handlet om den mystiske beskjeden man kunne lese på GOG.com, og jeg avsluttet bloggposten med noen undringstanker. Beskjeden fra GOG.com sa nemlig ikke at de skulle legge ned, bare at siden ikke kunne fortsette i den form den hadde eksistert i frem til nå.

Jeg spurte spørsmålet i forrige innlegg: Er dette bare et dårlig PR-stunt? Svaret viser seg nå å være ja, men belønningen kan vi sanktens godta.

Saken er den at GOG.com har kjørt beta-versjon av siden sin i to år, og gjengen fant ut at det var på tide å oppgradere siden til en endelig form. Som plaster på såret for de siste dagers dårlige spøk, tilbyr GOG.com nå enda flere spill. Kronen iblant disse er intet ringere enn Baldur's Gate.

Om GOG.coms kryptiske tilbakekomst

Baldur's Gate var spillet som for alvor gjorde Bioware til et stort selskap i spillsammenheng, og Baldur's Gate-formelen har siden blitt gjentatt (med visse endringer) i Knights of the Old Republic, Mass Effect og Dragon Age - til like stor jubel og suksess hver gang. Pris: $9,99, en klassisk GOG-pris med andre ord.

Et DRM-fritt og Windows 7-kompatibelt Baldur's Gate? På ingen måte å forakte.

HQ