Norsk
Blog

Om potensielle Uncharted-skuespillere

Skrevet av Ingar Hauge den 13 oktober 2010 klokken 22:50

Ryktene har lenge gått om at spillserien Uncharted til PS3 er på vei til lerretet. Den siste uka har det derimot vært en del aktivitet som viser at filmprosjektet kanskje ikke er så dødt likevel, og skal vi tro P3 er det gode sjanser for å se en Uncharted-film i nærmeste fremtid.

Så er bare spørsmålet: Hvem skal spille i en Uncharted-film? Ikke minst er et slikt prosjekt avhengig av hvem som portretterer Nathan Drake, Uncharted-seriens hovedperson.

Om potensielle Uncharted-skuespillere

En person som selv har ytret ønske om å spille Nathan Drake er skuespiller Nathan Fillion, som tvitrer fritt og oppfordrer sine lesere: "If ever there was a Twitter campaign, let this be it. Rise, ye Browncoats. Rise, ye Castillions. RISE!" For de uinvidde spiller Fillion her på sine to mer berømte roller: Browncoats stammer fra hans rolle som Mal Reynolds i Firefly, mens Castillions sikter til TV-serien Castle.

(For gamere kan det også være verdt å nevne at Fillion er stemmeskuespiller i Halo 3: ODST og Halo: Reach, uten at det har noe med denne saken å gjøre forøvrig).

Jeg liker Nathan Fillion. Jeg liker Nathan Drake også. Jeg tror dermed at kombinasjonen kunne vært uslåelig.

Kilde: Kotaku

Hvem vil du helst se blant rollebesetningen i en <i>Uncharted-film? Hvem kan du se for deg spille Nathan, Elena og Sully?</i>

HQ