Norsk
Blog
Om tilgodelappens problem

Om tilgodelappens problem

Skrevet av Ingar Hauge den 24 november 2010 klokken 16:08

Når tilværelsen ikke er verre enn at følgende problemstilling er det største problemet i livet mitt for øyeblikket, så sier det seg selv at ting ikke er så aller verst tross alt. Men et lite problem har jeg likevel, og det er alltid spennende å høre andres mening om saken.

På grunn av en bursdagsgave som ikke skulle gis likevel, sitter jeg for tiden med en tilgodelapp hos Outland på ca. 700 kr. Så spørsmålet da er: Hva skal disse pengene brukes på?

Problemet er ikke at Outland har et lite utvalg av ting jeg kunne tenke meg. Snarere tvert imot. Her er hva jeg sitter igjen med etter noen dagers tenking:

*Å kjøpe noe som like gjerne lar seg handle fra utlandet til en billigere pris er unødvendig. Det vil si at jeg kan stryke innkjøp av tegneserier som Star Wars: Knights of the Old Republic eller bøker som Edgar Allan Poes samlede, fordi jeg kan tak i disse billigere over nettet uten å måtte betale toll på dem.

*Brettspill er alltids morosamt, og er dessuten noe som fort koster skjorta av deg dersom du skulle handle det over nettet. Her har Outland et variert utvalg.

*Norske tegneserier er også aktuelt, fordi dette er vanskelig å få tak i gjennom utenlandske nettsteder til en billig penge. Boksamlinger som Hall of Fame: Don Rosa og Valhall: Den samlede sagaen kunne jeg godt ha tenkt meg (selv om det jeg kanskje kunne tenkt meg aller mest er en komplett, innbundet samling av Thorgal. Når kommer dere med dette, Egmont?).

Valgets kval er som kjent ikke en lett sak. Noen som kan komme med noen gode råd?

HQ