Norsk
Blog
Om veien videre

Om veien videre

Her i Oslo har mengden med snø i veikantene sunket betraktelig den siste uka. Studenter har begynt å krype ut av hullene sine og satt seg inntil varme bygningsvegger med kaffekoppen i den ene handa og pensumboka i den andre.

Det går med andre ord mot vår i hovedstaden. Igjen.

Ser man bort ifra sporadiske allergireaksjoner er våren uten tvil en årstid å se frem imot. Lysere dager betyr mindre behov for søvn (og dermed mer våken tid å kunne bruke på spilling), varmere vær betyr mindre behov for tykke klær og grillsesongen begynner igjen. Og la oss ikke glemme is, bading, utendørstrening og en god bok under et blomstrende tre. Hadde det ikke vært for partyrussen hadde våren vært så ideell som den kan bli.

For mange blir derimot våren noe overskygget av valgets kval. Fremtiden skal bestemmes. Studievalg skal tas. Karrierevalg må planlegges. Bolig skal anskaffes. Særlig russen får en skikkelig baksmell på all festingen når de skal velge studieretning og -sted. Valgene man tar før søknadsfristen 15.april får konsekvenser for fremtiden din av større og mindre dimensjoner. Ikke rart man blir nevrotisk av mindre, og i dette tilfelle kan man ikke hente en gammel save for å fortsette dersom man tabber seg ut. Virkeligheten har dessverre ingen lagringspunkt.

Hva med dere brukere? Quo Vadis, Gamereactor-lesere? Hvor går veien deres videre? Hva planlegger dere for den nærmeste fremtiden? Hvilke langtidsplaner har dere?

HQ