Norsk
Blog
Om et av høstens kommende spill

Om et av høstens kommende spill

Skrevet av Ingar Hauge den 15 september 2011 klokken 13:20

Etter en kort periode med intens spilling av spill som skal anmeldes før releasedato, kan det være godt å sette seg ned og slappe av med et annet spill. For all del, det er ikke slik at jeg mistrivdes med å spille verken Deus Ex: Human Revolution eller El Shaddai: Ascension of the Metatron, men når man skal anmelde spillene innen en viss dato krever det at man setter visse andre gjøremål til sides og bruker noen ekstra timer pr.dag på spillet. Mye spill på en gang kan være moro iblant, det er sant, mens andre ganger er det viktig å sette seg godt til rette og ta seg god tid med et spill.

Ettersom jeg ikke eier en Xbox 360 og ikke har særlig interesse for Dead Island (en viss interesse for zombier til tross), sitter jeg derfor om dagene og koser meg med et Japan-importert spill (noen fordeler med å kunne japansk må man tross alt ha her i livet). Spørsmålet dere skal svare på er: Hvilket spill kan dette være?

Noen hint skal dere få:

- Spillet kom ut i Japan tidlig i år. Lenge var det uklart om spillet skulle slippes i Vesten eller ikke, men etterhvert bestemte man seg for at også vestlige spillere skal få oppleve spillet. Spillelt er alt ute i USA, mens en endelig dato for Europa ikke er satt.

- Spillet er utviklet av samme studio som har gitt oss Persona-spillene.

- Spillet krysser en mengde med sjangre, og kan best beskrives som et horror-puzzle-adventure-spill.

- Spillet har fått ry på seg for å være vanskelig, noe som gjør at man har inkludert en Super Easy-modus i den vestlige versjonen.

- Valgene man tar i spillet får konsekvenser for spillets utfall og avslutning.

- Spillet gis ut til PS3 og Xbox 360.

Så, kjære lesere: Hvilket spill er dette?

HQ