Norsk
Blog

Om glassmonter og figurer

En av investeringene jeg har virkelig lengtet etter i forbindelse med flytting inn i ny leilighet er en glassmonter.

De som har besøkt mine tidligere reder, vet at jeg har en forkjærlighet for å kjøpe meg figurer av skikkelser fra film, spill og tegneserier e.l. Etterhvert har den samlingen blitt noe større (for all del, den kunne gjerne vært enda større, men plass og økonomi setter sine grenser). I seg selv er ikke det noe jeg synes er negativt, snarere tvert imot. Men jo flere figurer man har stående i bokhyller og lignende i stua, jo mer støvtørking må man belage seg på.

Så, for å redusere stressfaktoren en smule, ble løsningen å samle så mange som mulig av figurene i en glassmonter (IKEA ble løsningen også denne gangen). Der får de den hedersplassen de fortjener, samtidig som at det blir mindre støvtørking på meg. Win-win, kaller vi det.

Helt rosenrødt er det selvsagt ikke. Det ble faktisk ikke plass til absolutt alle figurene i monteren (Iron Man, Old Snake og Nathan Drake må nok pent belage seg på å samle litt støv på toppen av ei bokhylle). Men alt i alt kan man ikke klage.

Her kommer dagens utfording, for den som måtte ha interesse av slikt: Hvor mange av figurene klarer du å navngi (uten å søke på nettet eller sniktitte på andres svar), og hvilket medium (film, spill, serie e.l.) stammer de fra?

Om glassmonter og figurer

Må bare beklage den dårlige billedmontagen. Billedredigering er virkelig ikke min sterke side...

HQ