Norsk
Blog

Potensielle Super Smash-figurer (prolog)

Som flere lesere kanskje har fått med seg, har Nintendo vist oss de første glimtene av det kommende Super Smash Bros.-spillet til 3DS og Wii U. Som gammel SSB-fan var gleden hos meg stor, men den var nok enda større da de annonserte Mega Man som ny spillbar figur. Mega Man begynte tross alt sin karriere på NES, og selv om han er en Capcom-figur har jeg derfor lenge tenkt at barndomshelten min hører naturlig hjemme i serien.

(Hva angår inkluderingen av Villager fra Animal Crossing og Wii Fit Trainer, skal jeg ikke si så mye akkurat nå...)

I kjølvannet av E3-messen og annonseringen av det kommende SSB, har jeg lyst å forsøke meg på et eksperiment, ikke rent lite inspirert av et tilsvarende konsept hos spillsiden Kotaku.

I tiden fremover vil jeg forsøke å lage en bloggserie med minst én ukentlig post hvor jeg lister opp en potensiell kandidat til SSB-serien. Dette vil selvsagt være ren spekulasjon fra min side, ettersom jeg ikke vet mer enn dere hva Nintendo planlegger. Men altså: Jeg presenterer en kandidat som hadde vært moro å se i SSB, prøver å tenke ut hvordan figuren ville fungere i et SSB-spill og forsøker å angi en omtrentlig sannsynlighet for om figuren har mulighet for å dukke opp i SSB eller ikke.

Høres dette interessant ut? Håper det. Første post i serien kommer i løpet av de nærmeste dagene.

Potensielle Super Smash-figurer (prolog)

Jeg er sykt klar for å gå i gang med dette i 2014. Hva med dere?

HQ