Norsk
Blog
Potensielle Super Smash-figurer (del 5)

Potensielle Super Smash-figurer (del 5)

Jeg skulle gjerne blogget om noe annet akkurat nå. Viljen er der, men inspirasjonen mangler. Så da kjører vi i et gammelt spor og ser på neste del i serien om potensielle spillbare figurer i det kommende Super Smash Bros.-spillet til 3DS og Wii U.

Prinsippet kjenner dere: Jeg presenterer en kandidat jeg mener burde være aktuell for de kommende Super Smash Bros.-spillene til Wii U og 3DS, lister opp egenskapene til figuren og vurderer hvor sannsynlig det er at figuren blir inkludert (ved hjelp av skalaen svært sannsynlig - sannsynlig - lite sannsynlig).

Les også: Potensielle Super Smash-figurer (prolog, veteraner, del 1, del 2, del 3 og del 4)

Dagens kandidat blir, dersom hun blir inkludert, den tredje figuren fra sin spillserie til å gjøre sitt inntog i serien. Si hei til:


Dixie Kong
Første opptreden: Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest (1995)

Dixie Kong er den unge gorillakjæresten til Diddy Kong, og dukket for første gang opp i Rares kjente og kjære Donkey Kong Country-serie da Diddy Kong måtte legge ut på eventyr for å redde Donkey Kong i seriens andre spill. Nå er hun snart klar for å vende tilbake i det kommende Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Wii U. Nettopp derfor tror jeg at Dixie blir å se i Super Smash Bros. - promoteringsmuligheten er for stor til at jeg tror Nintendo velger å la den gå til spille.

Egenskaper
Dixie skiller seg ikke særlig ut fra Diddy Kong i egenskaper, noe som er litt merkelig med tanke på at den ene er en gorilla og den andre en sjimpanse. Det er likevel ett viktig unntak: Hun kan sveve/fly/falle med stil. Dixie er i stand til å bruke den blonde hestehalen sin som en propell, og har dermed muligheten til å holde seg i lufta over en mindre periode. Dersom hun blir inkludert som en spillbar figur, vil hun dermed gå inn i rekken blant figurer som kan bli vanskelige å få en knockout på (andre figurer med lignende egenskaper inkluderer Peach, Kirby og Pit).

Hårpisken blir antakeligvis også sentral for hvordan Dixie tildeler fiendene skade. Der Diddy har peanøttpistolen sin, vil nok Dixie bruke håret sitt til å dele ut juling (just like Bayonetta, eh?). Ellers er det ikke umulig at Dixie får muligheten til å bruke noen klassiske Donkey Kong-våpen for å skade motstanderen - kanskje hun får muligheten til å kaste bananer (hørt på makan, kaste bort gode bananer på den måten) eller tønner?

Så spørs det da hva som blir Dixies Final Smash. Her er jeg faktisk helt blank. Noen gode forslag?

Svakheten ved Dixies kandidatur er at hun står i fare for å bli litt for lik Diddy Kong i spillstil. Men dersom Sakurai & Co samarbeider tett med gjengen i Retro Studio, som holder på å lage Tropical Freeze, er det ikke umulig at de kan komme frem til gode løsninger for å sikre Dixies særpregede stil.

Konklusjon: Svært sannsynlig - sannsynlig - lite sannsynlig

HQ