Norsk
Blog

Om grandis og grill

Skrevet av Ingar Hauge den 14 august 2013 klokken 07:58

Ungkarer må kunne lage mat. Man må også tørre å eksperimentere. Så i helga satte jeg meg fore å gjøre nettopp dette. Helgas forsøk? Å grille en grandiosa.

På en gassgrill med lokk er det gode muligheter for å regulere temperaturen på en grill, og sluttresultatet indikerer nok at jeg burde kjørt en svakere varme over lengre tid fremfor en kort og intens periode.

Sluttresultatet ble absolutt spiselig. Minuset var at pizzabunnen ligger særlig utsatt til i en grillsituasjon, noe som gjorde at den ble en småsmule mer svidd en ønsket. På plussiden kan man jo nevne at pizzaen til gjengjeld ble godt sprø, og hadde til gjengjeld en egen smak.

Eksperimentet kan derfor klassifiseres som halvveis vellykket.

Om grandis og grill

Idéer til nye eksperiment? Kjør på!

HQ