Norsk
Blog

Om rolige januar

Skrevet av Ingar Hauge den 12 februar 2014 klokken 15:16

Januar er en generell rolig måned, ikke minst for de av oss som er interesserte i spill og film. Bare for å ta et eksempel: i løpet av hele januar måned anno 2014 har jeg spilt null nye spill, det vil si ingen spill utgitt i 2014.

Det er fint med en rolig januarmåned. Man får hentet seg inn igjen etter ferien, man får muligheten til å gå gjennom det man kanskje ikke har rukket å kikke på i løpet av året som gikk, og man får tid til å se fremover. Og for oss spillentusiaster kommer det godt med, ettersom det gjerne kan bygge seg opp en haug med uspilte titler.

Men nå er vi inne i februar, og den travle hverdagen begynner å hente oss inn igjen, både på jobb og ellers. Og på spillfronten begynner det å bli interesant igjen. Allerede har vi fått servert andre episode av The Wolf Among Us, og før måneden er omme kan vi meske oss med Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Donkey Kong Country: Tropical Freeze og Thief.

Back in the game, får vi si om februar. Heldigvis. For selv om det er morsomt å bruke tid på det gamle, er det også spennende å teste det nye.

Om rolige januar

Hva har du spilt i januar, og hvilke spill gleder du deg til i februar?

HQ