Norsk
Blog

Om min nye spillekrok

Skrevet av Ingar Hauge den 25 februar 2014 klokken 15:21

Noen ganger må det fornyelse til. Noen ganger skyldes fornyelsen utenforstående faktorer, andre ganger er det bare ens egne luksusproblemer som driver den frem. I mitt tilfelle er det sistnevnte faktor som ligger bak det siste fornyelsesprosjektet: ommøblering.

Jeg pleier å spøke med at mens andre flytter som følger av familieøkning, er jeg en som kan ende opp med å flytte når jeg ikke har flere hyllemeter igjen. Ettersom jeg ikke har noen flytteplaner i nærmeste fremtid, men stadig behov for mer hylleplass, har jeg nå tatt noen grep for å bruke leilighetsplassen mer effektivt.

Etter en inspirasjonsrunde hos en venn av meg og en tur til Mordor (bedre kjent som IKEA på folkemunne), begynner resultatet smått å ta form (bildene viser før og etter):

Om min nye spillekrok

Fremdeles gjenstår det litt arbeid. TV-benken skal på sikt fylles opp med flere spillkonsoller av eldre og nyere dato (får jeg delt noen av hyllene i to med en ekstra horisontal plate, kan jeg med en gang øke plasskapasiteten ytterligere), ny stereo skal på plass, og i tillegg må jeg hente opp litt gamle bøker fra studietiden fra kjelleren for å fylle opp i de nye bokhyllene. Jeg har heller ikke rukket å sette opp min gamle Sega Saturn, NES/Famicom eller Nintendo Gamecube. Men det er i det minste en god begynnelse.

HQ