Norsk
En pirats mening om legitimasjon

En pirats mening om legitimasjon

Skrevet av Jeppzki den 30 september 2016 klokken 20:49

Nå har jeg tenkt å skrive en seriøs blogg om noe som berører mitt liv.

Jeg er som dere alle vet en pirat, og som dere også vet, må pirater jobbe for føden. Jeg er som alle andre pirater, og når jeg ikke plyndrer jenter og stjeler byer, jobber jeg i et apotek. Dette er som regel en veldig fin biinntekt hvis man ser bort i fra enkelte ting.

Disse enkle tingene blir også kalt for kunder på folkemunne.

Siden jeg er en pirat har jeg som regel aldri noe stygt å si om noen som helst. Men det er enkelte personer som vandrer rundt på denne jorden som virkelig burde møtt seg selv i speilet.

Det har seg nemlig slik at man skal kunne bekrefte hvem man er på et apotek ved å vise legitimasjon.

Man skulle tro at det å vise legitimasjon ikke var en særlig stor greie. MEN DER TAR DERE FEIL!
Fordi for enkelte folk som er i alderen 40+ er det å vise legitimasjon (legimitasjon som det også blir kalt) en VELDIG stor greie. Man skulle nesten tro at jeg spurte om å se et nakenbilde av den det gjelder med tanke på reaksjonen enkelte har.
Dere som leser kjenner kanskje ikke dere igjen, og det forstår jeg godt. De unge er sjeldent et problem. Den yngre generasjonen er som regel veldig høflig og har full forståelse for at det finnes regler. Men de som tilhører den eldre generasjonen, også kjent som JEG-SKAL-FÅ-generasjonen, MEG-MEG-MEG-generasjonen og JEG-DRITER-I-HVA-DU-SIER-JEG-HAR-LEVD-LENGRE-ENN-DEG-generasjonen, har ikke forståelse for regler.

Det hender nemlig noen få ganger at jeg får kjeft for å spørre om legitimasjon. Fordi det har de AAAAALDRI blitt spurt om før, og de har brukt apoteket jeg jobber på siden år 1249 f.kr. og de har ALDRI BLITT SPURT OM LEGITIMASJON FØR!
"FORDI ALLE KJENNER JO MEG!? JEG HETER JO KÅRE LÅRET. JEG HAR JO BODD HER SIDEN DINOSAURENE VANDRET RUNDT OG DE SPURTE ALDRI OM LEGIMITASJON!"

Da prøver jeg som regel å forklare at jeg ikke vet hvem de er, uansett hvor mye de hevder at de heter Kristian Valen, og at den pistolen de har i venstre hånd bare er en softgun. Men at hvis de viser legimitasjon så skal jeg hjelpe dem så godt jeg kan.

Dette faller som regel for døve ører.

Jeg har ikke et eksakt tall på dette, men jeg vet jeg må telle på to hender hvis jeg skal fortelle om alle gangene jeg har fått skikkelig KJEFT for å spørre om legimitasjon. Men da mener jeg ikke alle de gangene noen har motsatt ideen bak det å vise legimitasjon, fordi det skjer nesten hver dag. Nå snakker jeg om skikelig skriking, roping og kjefting. Det er nemlig enkelte som tror at hvis man roper høyt nok, så får man det som man vil.

Jeg tror verden hadde vært en bedre plass hvis alle hadde vært omtenksomme og snille mot hverandre. Jeg tror også verden hadde vært en bedre plass for meg hvis alle hadde hatt med seg legimitasjon og fullmakt (hvis de skal hente for andre personer) når de er innom apoteket. Jeg er jo som dere alle vet, en pirat, og vi pirater er alle omtenksomme og snille mot hverandre. Hvor godt hadde det ikke vært hvis alle som bodde på jordkloden også var pirater?

HQ