Norsk
Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #2

Jeppzkis VANSKELIGE julekviss #2

Skrevet av Jeppzki den 7 desember 2016 klokken 23:04

Yo! Her julekviss nummer to.

I den forrige runden fikk jeg hele TRE svar! Det er jo uten tvil et julemirakel at så mange ville være med, men det er dessverre ikke nok til å øke pengepremien. Siden det var vanskelig å forstå at man skulle sende svarene på PM, vil jeg bruke tiden til å si det igjen.

Send svarene på PM.

Hvis du ikke har et godt svar på mine supervanskelige spørsmål er det lov å skrive noe totalt irrelevant eller noe tull, fordi hvis det er bra nok kan det jo hende at du får et poeng likevel. Og hvem vil vel ikke vinne hele 200 kr!?

The Cookiemonster hadde uten tvil det verste forslaget av alle de tre deltagerne, og får derfor minuspoeng. Min mor er ikke verdens beste gitarist, Kake. Lt Mactawish, gnyg og remote hadde noen gode svar i kommentarfeltet, men det er dessverre ikke en gyldig plass å komme med svar. Jeg skulle veldig gjerne ha gitt dere poeng, men dere fulgte ikke reglene. Taktikkeren hadde også et godt forslag med en humoristisk argumentasjon, men det var kanskje ikke godt nok? Det må iallfall være én vinner i hver kviss, føler jeg, og Quinzel var den som svarte best.

Dessverre vet vi ikke hva denne utrolige gitaristen heter, da han mest sannsynligvis vil forholde seg anonym pga sitt utrolige talent som Quinzel påpekte. Men vi kan alle være enig om at denne gutten har litt av en gitarfremtid.

https://www.youtube.com/watch?v=0o2ufv_c0xI&app=desktop

Jeg hadde også mest sannsynligvis gitt poeng hvis man hadde nevnt klassiske gitarhelter som Hendrix, Clapton, Jeppzki osv.

Frist for å svare er forresten til jeg publiserer neste blogg, og selv ikke jeg vet når det skjer.

Hittil ser stillingen slik ut:

- Quinzel: 1
- The Cookiemonster: -1


Dagens spørsmål er: Hvem er den beste moderatoren på GR? Begrunn svaret ditt med minst tre setninger eller ett bilde.

HQ