Norsk

Stafettbloggens fortsetelse. Etappe 5: #HAT!

Skrevet av Jeppzki den 19 februar 2017 klokken 19:20

Reglene for stafettbloggen finner du her: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=14&thread=89753

Forrige tema var det tidløse og vakre #KJ€RL1GHE7. En menneskelig tilstand som kan sies å være både vakker og stygg, glad og trist, positiv og negativ, yin and yang and all that fusion-jazz. Glorfindel ga oss valget mellom å enten skrive om din kjærlighet til spill (Ugh, spill!) personlige kjærlighet eller et kjærlig dikt, essay, rim, essay osv. til en annen bruker. Jeg hadde faktisk tenkt å velge den siste oppgaven, men så spesifiserte faktisk Glorfindel at man ikke kunne skrive det om seg selv, så da ble det ikke noe av det!

Dere andre plebeiere valgte uansett ikke å la denne usannsynlig store begrensningen hemme deres kreative kunnskaper. Og her er hva dere skrev om #KJ€RL1GHE7:

Xtord: Denne relativt ukjente karen (for meg altså) valgte å skrive om sin kjærlighet til en spilseriel jeg ikke har hørt om, Persona. Bloggen var ganske så stor, så jeg tror det er rimelig å anta at hans kjærlighet til spillet er også ganske stort. Jeg leste dessverre ikke hele bloggen, men fant dette sitatet til slutt: "Til syvende og siste lærer spillene deg om å sette pris på den du er, sette pris på venner og at med venner er så å si ingenting umulig." Og det håper jeg er en passende oppsummering av bloggen.

Predator: Den famøse Predator ville skrive om sin kjærlighet til fotball og om sin transformasjon fra å være sportshater til å bli en sportselsker. Dette er virkelige tunge saker å lese, spesielt for de av dere som ikke liker fotball (selv er jeg meget nøytral til fotball). Når jeg leste denne bloggen fikk jeg faktisk en liten idé om hvorfor det er så mange folk som bryr seg fotball. Det er flest mannfolk som ser på fotball, i bloggen skriver predator mye om de ulike følelsene man føler når man bryr seg om fotball, det er mandig å se på fotball, det er ikke mandig å ha eller vise følelser, men det er akseptabelt å vise følelser når man ser på fotball. Ergo bruker mannfolk fotball som en unnskyldning for å vise og ha følelser uten å bli kalt skinkerytter av sine mandige kompiser. Hvis dette stemmer er jeg glad for at disse stakkarslige sjelene får utløp for sine følelser gjennom å se på 22 svette mannfolk.

Sir Thomas: Denne godkaren valgte å skrive hele TO blogger om hans kjærligheter. Vi som kjenner Sir Thomas vet jo egentlig at han kanskje har litt for mye kjærlighet en gang i blant, og at han kanskje burde tatt det ned ett hakk eller to, men dessverre bestemmer man ikke slikt. Den første bloggen hans handlet om den kjedelige spillserien Assassin's Creed. Visste dere at Sir Thomas likte AC? Det gjorde iallfall ikke jeg før i dag. I blogg nummer to delte Sir Thomas flere personlige historier som tilsynelatende har ingenting med hverandre å gjøre, men som han likevel klarte så vidt å knytte sammen med en rød tråd. Vi får håpe det går bra med Sir Thomas, og at han til slutt finner noen som klarer å håndtere all den kjærligheten han har å tilby.

sideswipe: Denne fantastiske brukeren valgte å skrive om sin kjærlighet til Telltale Games, en spillutvikler jeg alltid har hatt lyst til å prøve, men som jeg aldri har fått prøvd. Dette er uansett en klassisk historie om en gutts reise til manndom. Om kjærlighet og svik, om narkotika og ugreie følelser. Kort sagt er dette Skam på steroider ... He he he, neida. Det er bare en blogg som handler om at sideswipe liker Telltale Games.

remote: Enda en bruker som velger å skrive om spill. Jeg begynner å mistenke at dette kanskje ikke er riktig forum for meg? remote med liten "r" har valgt å skrive om Pokémon. Pokémon er såpass kjent her til lands at det ikke trengs noen utdypninger. Bloggen handlet likevel om de ulike Pokémonene (?) remote hadde skaffet seg og hvor dårlig det stod til med laget hans. I går trodde jeg at jeg kanskje så remote på bussen i Trondheim, men det er ganske mulig jeg så feil.

Marlboro Red: En tekst om en fars uendelige kjærlighet til sin datter. Kan det bli mer dypt dette? Jeg tviler sterkt. Marlboro Red skriver kort om hans klumsete datter som klarer å lage det jeg vil tro var et helvetes rot, og om hvordan han selv må rydde opp. Ha ha ha! Neida, dette var den fineste bloggen hittil.

Quinzel: Den berømte Quinzel lot seg ikke skremme av ukens tema og valgte å skrive om alle de tre alternativene som ble gitt. Kort sagt skriver hun om sin kjærlighet for spillmusikk, cosplay og en annen bruker (UUUUUUH!). Selv syntes jeg delen om cosplay var mest interessant, da det handlet om noe jeg ikke har noe forhold til og noe jeg har sett på med litt skeptiske briller. Jeg ble uansett litt mindre trangsynt når det gjelder cosplay, og det er jo bare flott.

Glorfindel: Diktatoren selv valgte også å skrive en blogg i siste liten om sitt eget tema. Glorfindel velger å skrive en topp 10 liste over kvinnelige spillkarakter. Jeg har bare hørt om Lara Croft, Zelda og Triss Merigold i lista han presenterer, så vi får håpe han ikke har funnet på de andre sju. Glorfindel er jo som kjent en lystløgner, så jeg ville tatt denne lista med en klype salt og pepper. Glorfindel har uansett tenkt nøye gjennom dette og sikkert lagt mye av sin kjærlighet i lista si. Bra jobba, Glorfindel!

Men nå har jeg fått nok av all denne kvalme kjærligheten, og det har sikkert dere også. Ukens tema er: HAT!

Stafettbloggens fortsetelse. Etappe 5: #HAT!

Jeg har hørt flere si at motsetningen til kjærlighet er ikke hat, men likegyldighet, og det er jeg egentlig enig i. Men la oss nå si for enkelthetens skyld at hat er det motsatt av kjærlighet, det passer jo så bra til forrige tema. Men når jeg sier hat, snakker jeg ikke om tullehat, som når man sier uten å tenke seg om at man hater noe. Nå snakker jeg om hat du virkelig har tenkt mer enn én gang på, og som du har kommet frem til gir mening for deg. Skriv et stykke tekst om noe du virkelig hater, er det andre andre mennesker, politikk, religion, spill, bøker, filmer eller mindre håndfaste ting som urettferdighet eller sjakk. Skriv en tekst om hatet du føler for denne tingen og merk teksten med emneknaggen #HAT! Kom igjen, ikkje ver ein noldus, la hatet strømme gjennom deg!

HQ