Norsk

Historien om gymlæreren Andres Del 5

Skrevet av Jeppzki den 23 juni 2017 klokken 00:31

Resten av helgen brukte Andres på å sitte i bokseren foran tven og se på Batman-trilogien nok en gang. Han hadde sett den såpass mange ganger fra før av at han kunne replikkene utenat, det var jo tross alt favorittfilmene hans. Han fant også en ny sjanger erotiske filmer på Internett som han bestemte seg for å like. Men det var stort sett det eneste han gjorde.

På mandagen syklet han til jobb. Han hadde ikke drukket på søndagen eller før han dro på jobb og det kunne han kjenne veldig godt. Nesten hele kroppen hans risten, og han måtte konsentrere seg skikkelig for å ikke falle av sykkelen. Heldigvis visste han at det lå en flaske Fernet Branca gjemt en plass i pulten sin som skulle drikkes så fort som mulig. Det var ikke favorittdrikken hans, men det måtte han bare tåle. Det var dumt av ham å angripe drittungene tidligere. Det var for nærme hans eget miljø enn det han var komfortabel med. Men når han så slikt avskum så nærme kunne han ikke noe for at helten i ham kom frem og banket litt fred og godhet i skurkene. Han hadde prøvd å unngå å tenke for mye på hvordan han skulle forholde seg politiet, men han hadde et lite håp om at problemet ville fikse seg selv om noen uker.

Det første han gjorde når han ankom skolen var å ta seg en real slurk med Fernet og rape høyt. Det andre han gjorde var å prøve å sladre litt med resten av lærerne for å få med seg hva ordet på gata var. Han fikk bekreftet at den ene skurken gikk i klassen hans, to gikk på en annen skole og at den siste gikk i en klasse han ikke hadde noe kontakt med. Han var noe lettet over dette, da det ville bety at han ikke hadde en så stor tilknytning til saken som han først trodde. Men han måtte likevel passe seg for å ikke bli et mål for politiet. I matfriminuttet kom rektoren, Ole-Christian, for å prate med resten av administrasjonen om hva som hadde hendt. Han lærte ikke noe han allerede visste fra å være gjerningsmannen og fra å fått med seg sladder fra resten av idiotene han jobbet med. Men det virket som om Ole-Christian, rektoren, stirret ekstra mye på Andres når han forklarte hva som hadde hendt, og hvordan lærerne burde forholde seg til elevene. Kanskje måtte Andres banke litt fornuft i ham også?

Igjen satt Andres igjen og rettet prøver mens de andre hadde gått for lenge siden. Han hadde drukket opp halvparten av flasken med Fernet Branca og han begynte å kjenne at han ikke likte drikken noe særlig. Etter å ha sittet i noen timer å rette prøver og lekser begynte det å regne. Regndråpene hamret mot vinduet hans på en måte som fikk ham til å huske på den sjangeren med erotiske videoer som han hadde begynt å like. Flasken med Fernet satt innen en arms rekkevidde mens han satt bøyd over pulten og skrev forskjellige arrogante og nedlatende kommentarer i margen til de ulike uheldige elevene hans. Han tok en slurk for omtrent hver ting han rettet. Etter omtrent et par timer begynte han å kjenne effekten av den bitre drikken slå han ganske hardt. Andres satte seg opp i stolen og så ut i vinduet. Det regnet kraftig og han kunne bare se noen få meter ut på grunn av mørket. En skikkelse i en hvit hettegenser gikk resolutt inn mot vinduet og banket kraftig.

HQ