Norsk
Blog
Drittunger!

Drittunger!

Skrevet av jonaskram den 10 desember 2008 klokken 23:48

Var på tur hjem i dag da jeg var vitne til TO episoder som innebar unger og respektløshet!

Nummer 1:
Jeg er på tur hjem fra bussen, da jeg ser en gjeng unger i alderen 6 - 10 år som bombarderer eldreboligene i strøket med snøballer, for så å stikke av!
Morsomt? Kunne ha vært det om det ikke var eldreboligene! Ut på verandraen kom en tydelig syk gammel dame som så ut som hun ble lei seg av det som nettopp hadde skjedd. IKKE RART!! Jeg ble selv sur på de ungene, og sa til damen at hun ikke skulle tenke så mye på det, siden de var småunger og ikke forsto alvorligheten i situasjonen.
Men COME ON! Selv om de ikke forsto at det bodde en syk gammel dame der, så er jo ikke det noe man skal gjøre uansett! I hvertfall ikke når man er 10 år!!!

Nummer 2:
Litt lengere på min hjemvei så jeg en gutt på 7-8 år som satt å lekte med en leketraktor på plenen sin. Samtidig gikk en neger forbi gutten, og gutten snur seg, og roper: "Reis te hællvette ut av landet jævla neger!"
Jeg ble sjokkert... hadde ikke munn og mæle. HØRTE JEG NETTOPP DET JEG TROR JEG HØRTE???
Hva i faen er galt med denne generasjonen??
Jeg så negeren var tydelig pinlig berørt, og bare gikk fortere unna. Du ANER ikke hvor lyst jeg hadde til å gå bort til ungen og klappe til ham! Jeg bestemte meg for å la være siden jeg mest sannsynlig hadde gjort det selv om jeg bare hadde gått bort for å kjefte på ham.

Nå prøver ikke jeg å være en forelder for ungene som det kanskje kan høres ut som, MEN ET STED MÅ JO GRENSA GÅ!!!
Hvilken oppdragelse har disse ungene fått? Hva har de hørt fra foreldrene deres?
Jeg er dypt skuffet over å være del av den samme generasjonen som disse ungene, og det sårer meg at noen er så respektløse og rett og slett dumme.
Ville bare dele dette med dere. Liten raseriutblåsning dette her.

HQ