Norsk
Blog
The Heroes Legacy XXV

The Heroes Legacy XXV

Skrevet av jonaskram den 11 juni 2009 klokken 16:06

Vel, det er ennå et tomt rom uten noen bloggserier ute, så her kommer enda en del
------------------------------------------------------

Kapittel 49; Kniv mot Kniv

P-Dude blokkerte en av knivene som ble kastet av Hamletsss før han løp på demonen. Hamletsss dukket unna slaget elegant mens han lo. Han spiddet foten til P-Dude med en av knivene sine, før han hoppet unna for og kastet to kniver. P-Dude parerte begge knivene, og tvang seg til å løpe med kniven fortsatt igjennom foten sin. Han ynket seg med hvert skritt, men løp ennå mot ham. Han kastet kniven han holdt for å distrahere Demonen, og mens Hamletsss parerte kniven, ble han brutt ned i bakken av P-Dude som nå hoppet oppå Hamletsss. Han begynte å trampe på demonkroppen med kniven i foten. Begge skrek av smerte ved hvert tramp før P-Dude til slutt falt om. Hamletsss satte seg oppå ham og begynte å lange ut slag i fjeset til P-Dude. Han hostet blod, og til slutt måtte også han gi seg av utmattelse. De lå der og hevet pusten i et par minutter før Hamletsss sa stille:
- Du er bedre... enn jeg.. trodde... Hadde det ikke vært for at jeg er demon, hadde jeg vært død nå...
P-Dude smilte. Han visste at hadde det ikke vært for Kaze, hadde også han vært død nå.

De kom seg på beina igjen, og begge løp mot hverandre. Knivene traff hverandre, og Hamletsss hoppet bakover for å kaste to kniver til. P-Dude parerte en av dem.
- Augh! skrek han.
Den ene kniven hadde truffet ham i brystet. Hamletsss lo da han hørte det dumpe klasket av kroppen til P-Dude gikk i bakken. Forsiktig reiste P-Dude seg opp igjen, og fortsatte å sloss. Han sparket slitent etter demonen, men foten ble blokkert, og spiddet av en kniv. P-Dude ynket seg da han nok en gang prøvde å angripe med kniven. Hamletsss dukket unna slaget, og plantet to kniver hardt inn i skuldrene til P-Dude som nå skrek hjerteskjærende av smerte.
Hamletsss lo da han kastet først to kniver i kroppen til P-Dude, og så tre til. Blodet sprutet fra P-Dudes åpne sår, og metallet fra knivene skinte i nattelyset. P-Dude stønnet før han falt sammen på kne.

Hamletsss gikk sakte bort til P-Dude som bare så vidt kunne holde seg på knær.
- Vet du hva...? Du imponerte meg virkelig. Ikke bare var du god i lufta, men du var god med kniver også!
P-Dude stirret olmt på Hamletsss som nå sto rett ovenfor ham.
- Men du som alle andre har nå tapt mot meg. Men siden du var den beste av dem, skal jeg drepe deg fort.
Demonen smilte da han knipset med fingrene og et sverd P-Dude kjente så altfor godt igjen kom til syne i hendene hans. Det var hans eget sverd han hadde gitt til Oneironaut.
Han lukket øynene. Pulsen dunket i tinningene hans.
Hamletsss dyttet ham slik at han falt på rygg.
- Du var dyktig, men ikke dyktig nok...
Han hevet sverdet...
- NÅ!!! skrek P-Dude til Kaze, og Kaze dyttet drageskjell ut av hver pore i kroppen hans. Knivene spratt ut av kroppen til P-Dude, og mange traff Hamletsss.
- Argh...! Hamletsss skrek da han falt overende.

Kapittel 50; Fortidens spøkelser

P-Dude reiste seg forsiktig opp og tok sverdet sitt fra demonen som lå og vred seg på gulvet.
- Noen av knivene har truffet vitale organer, Hamletsss... Det er over. Du er døende. Fortell meg hvorfor du kunne få tak i sverdet mitt, så skal jeg drepe deg fort.
Hamletsss presset fram en sadistisk latter, før han svarte.
- Vi er egentlig to sider av samme mynt, P-Dude... Vi jobber bare for forskjellige ting...
Du tror kanskje at ting vil ende med å rense juvelene? At det vil bli bra igjen når dere har fått drept Pepperoniman...? Vel, tro om igjen. Pepperoniman er bare en liten brikke i et større spill... Hvordan tror du Pepperoniman fikk de kreftene han har? Noen gav ham dem.
Hamletsss hostet blod.
- Du vet... jeg var ikke alltid slik... Jeg var faktisk et menneske jeg også... En gang i tiden... Min familie døde da jeg var liten. De ble drept i en brann..
Jeg var helt alene da en av... dem... fant meg.
P-Dude falt sammen på knær. Utmattet over kampen. Blodig... Oppkuttet.. Og døende...
- Hvem er "dem", stammet han.

- Lilium... Liljen. Det er de som gav Pepperoniman kraften sin.. Da de fant meg, oppdro de meg til å slåss. Jeg ble bedre og bedre, helt til de gav meg demonkrefter igjennom et eksperiment. De satte meg til å sloss mot ti demoner på en gang, og da jeg endelig vant, fikk jeg alle demonenes krefter som mine egne. Jeg fikk vinger... Og... Jeg tålte mer.
Hamletsss harket og hev etter pusten.
- Først var jeg livredd kreftene jeg plutselig hadde fått... Men jeg lærte meg etterhvert å bruke dem. De sendte meg ut på oppdrag. Drep den personen, drep det dyret... Til slutt fikk jeg beskjed om å drepe et ektepar jeg ikke hadde hørt om. De var helt normale personer jeg skulle drepe. En helt normal jobb.. Jeg drepte dem. Sakte og smertefullt... Da mannen så meg inn i øynene mens han holdt på å dø stammet han "Hamletsss...?"
Demonen gråt..

- Det var foreldrene mine som jeg trodde var døde... Og jeg drepte dem med mine egne hender! Åhh som jeg hatet Lilium for dette. Jeg brøt fri fra dem. Jeg stakk av. Og det var da jeg møtte Pepperoniman. Han hadde nettopp fått mørke krefter av Lilium, og han hadde lidd en skjebne lik min... Vi slo oss sammen for å gå mot Lilium.. Derfor korrupterte vi juvelene. Det er et forsøk på å ta makten fra dem.
- Hvorfor...? P-Dude var halvt i sjokk da han hørte Hamletsss historie.
Demonen blødde kraftig fra sårene sine.
- F...Fordi de konstant observerer alt som skjer. H...Hvis vi hadde fått... kontroll over alle juvelene kunne vi brukt deres samlede kraft mot dem. Og kanskje vi hadde... fått befridd verden fra jerngrepet deres...
P-Dude hikstet etter pusten...
- Men.. Mange hadde dødd om juvelene kom i ubalanse!
- Det... er derfor... dere er her for å stoppe oss... Dere ser på oss som.. onde... men dere har aldri tenkt på hvem som har rett...
P-Dude bannet... Han visste ikke hva han skulle tro. Han skottet bort på demonen. Han rørte seg ikke lengre. Den hese pustingen hans hadde forsvunnet fra rommet.
Han bannet. Han fikk aldri vite hvorfor Hamletsss hadde sverdet hans.
P-Dude la seg ned og hvilte.
- Det er opp til dere nå, hvisket han mens han kjente livet sakte forlate kroppen sin.
------------------------------------------------------

Yeah, yeah... I know Lilium sounds like The Patriots in some ways, but they won't be THAT important to the storyline anyways. dun blame me!

Bildetekst: Orka ikke tegne denne gangen. Here ya have'm! Hamletsss kastekniver!

HQ