Norsk
Blog

The Heroes Legacy XXVI

Skrevet av jonaskram den 6 juli 2009 klokken 01:34

Dette er andre gangen jeg skriver denne delen, så bah! >:(
------------------------------------------------------

Kapittel 51; En ny trussel

St-Nick skalv. Han hadde vært vitne til P-Dudes død mens han spionerte på dem. Kampen hadde vist seg å være ulidelig spennende, men P-Dude hadde måtte møte sin ende ved demonen Hamletsss. Normalt sett hadde de gått videre inn i etasjen de var i nå, men det var noe ved denne kampen som gjorde at de tok en liten pause. Det hadde vist seg å være rett valg, tenkte St-Nick da han fortalte de andre om Lilium. De sto frosset fast i bakken da de hørte at Pepperoniman ikke var deres eneste fiende. Lilium hørtes definitivt ikke ut som godt nytt, men Pepperoniman er tross alt bare en ond jævel som vil ha Lilium ut av veien fordi de hindrer ham i å ta full makt selv. Det første de måtte gjøre var uansett å få bort korrupsjonen i juvelene, og Lofthus var nøkkelen til det ettersom hun ikke ville bli ond av mørket juvelene inneholdt takket være hennes Iriniuser, SoL og Kakashi.

Etter at det ubehagelige møtet med virkeligheten bak det hele, fortsatte de i etasjen. KiDD prøvde nytteløst å få Lofthus til å huske ham, mens St-Nick gjorde sitt beste til å få Simblast til å bli litt mer konsentrert, og samtidig litt mer intelligent. Det viste seg å være om ikke annet, litt effektivt ettersom Simblast begynte å ignorere eventuelle sommerfugler som på mystisk vis hadde funnet veien inn i disse grå, triste steinhallene.
Ike gikk sammen med LufteLuke og diskuterte kampteknikker mekanikeren ville bruke om det kom til stykket. LufteLuke smilte lurt og tok fram en skiftnøkkel.
- "Omniwrench 2000" Enhver Lombax/Mekanikers drøm når det gjelder både våpen OG verktøy!
Ike kunne ikke gjøre annet enn å klaske seg i pannen for den tilsynelatende elendige vitsen angående LufteLukes persona på deviantArt.

Vel, uansett så måtte de komme seg videre.
Ulven inni St-Nick, Ivor, kunne allerede lukte nærværet til noen som ikke hørte med i deres gruppe.
Med et høylytt "dump" landet en skikkelse foran dem. Ike trakk det ene av de to sverdene sine, og KiDD rykket fram nunchakuene sine mens han instinktivt stilte seg opp i en beskyttende stilling ovenfor Lofthus.
- Så, dere vet om Lilium, hmm? Vel.. Det er i bunn og grunn nok til å drepe dere, ikke sant?
Skikkelsen trakk av seg hetten på den overlange kappen han hadde på seg.

-Assassin!
KiDD bet tennene sammen da han tenkte at han faktisk hadde stolt på mannen en gang før de gikk inn i Angalis.
- Vel, dere vet uten tvil om Lilium nå, og en hver idiot ville skjønne at Lilium er en organisasjon med flere medlemmer enn bare lederen, ikke sant? Vel, JEG er en Lilium her for å sjekke at ingenting går for langt med Pepperoniman.
Ike knyttet nevene, og knuget om sverdet sitt.
- Vel... vil dere ha mer ut av meg, må dere slå meg i kamp først.
KiDD himlet med øynene og mumlet stille at det var en klisjé brukt altfor ofte i denne serien.
- Hah. Dette er i alle fall en liten twist, smilte Assassin og knipset med fingrene. To skikkelser dukket plutselig opp ved siden av ham fra en sky av lilla røyk. Fuglemannen Super Smash og skjelettet Whispman.
- FAEN, utbrøt Assassin da Whispman bare lå der. Ike begynte å le da han forsto hvorfor. Whispman var originalt et skjellett. En person som allerede hadde fått sin andre sjanse. Det ville være urettferdig om han fikk tre, så tårnet Ad Finem Ultimum hadde kommet fram til at han bare kunne forbli slik.
- Verdiløse dritt, murret Assassin, og sparket i beinrangelet som lå der og tok opp verdifull plass. Plassen han lå på var egentlig ikke til bruk for noe, men den var i alle fall mer nyttig enn Whispman var.

Kapittel 52: Til døden skiller oss ad?

- Jeg blir igjen og slåss, kom det kjølig fra KiDD samtidig som han gav et bekymret blikk til Lofthus. Ike smilte, og gav tegn til at LufteLuke og St-Nick skulle ta Simblast og Lofthus med seg og gå videre opp. Da de omsider var borte, men i god possisjon til å spionere, braket det løs.
Ike svingte sverdet mot Super Smash, men ettersom styrken hans var ofret, klarte han ikke engang å trenge igjennom stålfjærene til fuglemannen.
KiDD var for opptatt med å dukke unna Assassins sverd til å engang ense Ike som fikk et kne i brystet rett ved siden av. Ike begynte å spille defensivt han også, og etter et par minutter med å bare kutte igjennom luft, ble Assassin mer og mer irritert.
I et slag av ren irritasjon enset KiDD en åpning, og klasket til ham i kjeven med nunchackuen.
Super Smash registrerte nesten ikke slagene Ike gjorde med sverdet, hvilket gjorde det lett for ham å bare valse over Ike som om vokteren var en svaking.

Ikes stemme ekkoet i den grå hallen.
- JEG SKAL VISE DEG HVORFOR JEG ER VOKTER!
En ring av flammer errupterte rundt ham, og begynte å smelte metallfjærene til Super Smash som var uheldig nok til å stå litt for nærme. Fuglemannen hylte idet sverdet til Ike begynte å skjære igjennom det han en gang kunne kalle "fjær". Demonen vred seg i smerte over brannskadene han hadde fått påført seg, inklusive det ene kuttet Ike gav ham, men det viste seg bare å tirre demonen enda mer. Ike hoppet raskt unna et angrep fra demonen som uten tvil hadde drept ham.
- Er det alt du klarer? Yppet Ike.
- Ikke tirr ham, Ike! Ropte KiDD og blokkerte et slag fra Assassin. Ike geipet til KiDD. Ingen skulle få lov til å irettesette vokter Ike mens han slåss!
- Denne dritten er for rask for meg, klaget Super Smash.
Assassin smilte.
- Synd for deg da! Fornærmet, begynte Fuglemannen å bli mer aggressiv og dødelig. Ikke bare var han med ett raskere, men han var også mer presis i timingen på angrepene sine. Ike ble kastet inn i veggen, og steinblokken han landet på slo sprekker. Et tungt klask lød da han falt ned i bakken. Læret han hadde som beskyttelse på kroppen var altfor slitt etter endeløse angrep, og var begynt å gå i oppløsning. Han så helt jævlig ut da han reiste seg opp, spyttet ut en tann, og lo. Han lo for å irritere Super Smash enda mer, og det så ut til å virke. Demonen var fra seg av raseri, og begynte å slå vilt etter Ike med klørne sine. Tilslørt av sinne klarte ikke demonen fokusere på kampen, og Ike kuttet av armen til demonen etter et slag han hadde bommet på.

Demonen skrek av smerte, og Assassin trakk på skuldrene mens han mumlet ordet "svekling" mens han uten problemer blokkerte enda et slag fra KiDD. På en morbid måte brukte demonen det eneste han kunne bruke. Desperat pekte han den blodige stumpen av armen hans på Ike. Blodet som sprutet traff Ike i øynene, og til vokterens store fortvilelse kunne han ikke se noen ting. Blindet som han var, hoppet han så høyt han klarte for å unngå juling, og tørket blodet ut av øynene så fort som mulig, men da han landet kunne han ikke se Super Smash.
Han knuget om sverdet sitt og så rundt seg.
Ikke til høyre. Ikke til venstre. Ikke bak, og definitivt ikke foran... Da måtte den eneste muligheten være...
Som et skudd stupte fugledemonen rett ned i Ike som akkurat hadde sett opp. På en brøkdel av et sekund hadde han hoppet unna slaget som boret seg inn i kroppen hans, og kom ut på den andre siden. Hans raske reaksjoner hadde gjort at demonen ikke hadde truffet noen organer, men det gjorde fortsatt vondt som faen. Han hostet blod mens han stammet.
- I..Ikke verst...
Demonen brydde seg ikke om komplementet, og slo etter Ike nok en gang. Vokteren dukket unna slaget, og rykket tak i den ene fingeren hans. Et kvalmende knekk fra fingeren utstøtte et smertebrøl fra Fugledemonen. Ike tok tak i en ny finger og brakk den også i kvalmende små knekk før han tok tak i hodet på den paralyserte demonen og vred om nakken på ham. Med et høyt klang fra metallet på kroppen hans, falt Super Smash i bakken med hodet i en unaturlig posisjon.
- Du skulle ha takket meg, klaget Ike til demonen før han spyttet på ham. han så bort på KiDD og Assassin som var i full kamp, og bestemte seg for at KiDD ikke kunne få all moroa!
Assassin beit tennene sammen. To mot en var fæle tall, og nå hadde han ikke en korruptert Soraki til å gi ham boost på kreftene.
- Jeg får vel bruke Liliums våpen da, sa han oppgitt, og trakk en metallisk dings formet som en "L" ut av et hylster i kappen hans.
- Dere blir de første som får se, og dø av, Liliums våpen. Vi kaller det en "Pistol"...!
------------------------------------------------------

Oi oi oi! Pistoler i en slik tid som dette? Hva slags teknologi har egentlig Lilium? Hvilken makt har de, og viktigst av alt; Hva kan Ike og KiDD få banket ut av Assassin om de klarer å slå ham? Følg med i neste episode av: The Heroes Legacy!

Preview av del XXVII

I etasjen under dem rørte en demonisk arm på seg, og en litt for kjent demon begynte å trekke åndedrag igjen........

Såret Ike hadde fått av Super Smash da han hadde stupt ned på ham begynte å svekke ham drastisk. Synet hans ble tilslørt og han kunne høre sitt eget hjerte slå. Han tvang seg til å se klart, og det han så var den metalliske "Pistolen" pekende på ham. Et blaff av lys og en stikkende smerte var alt som.................. Jah... fortsettelse følger ;D
-----------------------------------------------------

Bildetekst:
Bildet kommer i morgen :3 Det skal være Ike, så look forward to it! : D

HQ