Norsk
Blog
Grupper gir meg en boner. (sarc-blogg)

Grupper gir meg en boner. (sarc-blogg)

Skrevet av jonaskram den 9 mars 2010 klokken 13:18

Jeg er så glad i gruppene som finnes her på Gamereactor! Jeg elsker måten de tar opp all plassen på hva vennene mine har gjort slik at jeg ikke får se hva de har blogget. Er ikke det FUN everyone?

Nå må man jo begynne å sjekke førstesiden for å få med seg bloggene, men lykke til med det ettersom det bare er fire plasser, godt reservert til de korteste bloggene av dem alle :D
Jeg sverger, disse gruppene er så deilige at jeg får en boner nesten like stor som den jeg får av Yuggothian (Les gjesteboka mi om du ikke skjønner denne), eller den jeg får av underholdningsverdien i kommentarene til Peterernoob, Majesty, TSA og Cladeus (De er jævlig geniale).

Og vet du hvem jeg klandrer for dette?! Ikke GR, nei. Jeg klandrer deg, Peter (Sikkert ikke det du heter, men det var verdt å kødde med huet til alle som heter Peter. ZOMG!!! YATZEE QUOTE! UR SOOO UNORIGINAL!). Slutt å melde dere inn i grupper dere vet dere aldri kommer til å poste noe på (I are guilty as charged).

On another note må jeg si at jeg bare elsker GR, og måten de uintensjonelt troller med alle fanboysene i verden. 5/10 til Final Fantasy 13? Oh majj gadd! Dat can't beee?! Jeg så utrolig mange poster hvor brukere sa de har nå mistet all tro på GameReactor. Dette reflekterer så hardt tilbake til Super Paper Mario og nerden som elsker å sitte på nettet og klage på spill de aldri har spilt, eller i dette tilfellet, anmeldelser av spill de aldri har spilt.
Fortsett sånn, GR. Bedre underholdning kan knapt kjøpes for penger :D

Så, JOIN GRUPPA MI, "Vi som synes at GR er full av underholdningsverdi siden de troller hele forbanna verden uintensjonelt, akkurat som Hideo Kojima da han annonserte Metal Gear på Xbox 360, og vi synes samtidig at gruppene er så sexy at det å fappe til bilder av TSA og Yuggothian mens man bader i kalde cheeseburgers blir nesten kjedelig i forhold!"

Bildetekst: This shit has GOT to stop! Hvis det fortsetter som dette, vil ingen lese bloggene mine, og om ingen leser bloggene mine, så er det ingen som kommentere dem heller, og får jeg ikke kommentarene mine, vil jeg dø stille og alene siden jeg er en sorry excuse of a human being.

HQ