Norsk
Blog

The Heroes Legacy XXXI

Skrevet av jonaskram den 7 mars 2011 klokken 04:36

Dette har skjedd. Jeg har ikke skrevet på evigheter, men folk har mast på meg, så here you go. Also, de er i siste etasje i Ad Finem Ultimum, og må komme seg igjennom Ash, Dr. Peace og Dark Samus Nemesis. Ash døde i kapittel 60, og Dr. Peace tok opp kampen mot St-Nick, mens Dark Samus Nemesis gikk mot KiDD.
Minner dere også på at alle måtte gi fra seg det som betydde mest for dem til Oneironaut for å redde Lofthus, og som resultat kan ikke St-Nick utføre magi, Simblast er dum som et brød, Lofthus husker ikke KiDD eller kjærligheten mellom dem, mens Lufteluke allerede hadde mistet sønnen sin, Soraki, da det hele skjedde.

-----------------------------------------------------
Kapittel 61: Svar.

Med mester Ike død, freste St-Nick i en cocktail av sinne, sorg og anger.
Dr. Peace pekte på ham med en av knivene sine.
- Ta det med ro. Pelsen din vil holde meg varm når jeg har drept deg, så vet du i alle fall at du ikke er helt ubrukelig.
St-Nick sa ingenting. Han orket ikke. Ikke mer skittkasting. Ikke mer håpløshet.
Det klødde etter å bare bli ferdig med alt sammen. Sakte, gikk han mot Dr. Peace som smilte ubehagelig mye, og angrep.
Klørne fløy rett igjennom luften der Dr. Peace en gang hadde stått.
Et galant sidesteg var alt som skulle til for at dette monsteret i menneskeskikkelse skulle komme seg unna det dødelige angrepet, og før han ante ordet av det, hadde vampyren plantet albuen sin i ryggen hans. Smerten var intens, men det var ingenting han ikke hadde følt før, så han var på beina igjen ganske snart.

Simblast, Lofthus og Lufteluke satt på sidelinjen og så på. KiDD og Dark Samus Nemesis sto låst i posisjon og prøvde å lese den andres hensikter. Hvorfor gikk Dark Samus Nemesis over på Pepperonimans side? Det lå noe bak.
- Jeg gikk over på Pepperonimans side fordi jeg ville lære mer om Lilium, den egentlige trusselen i alt dette, buldret det fra Nemesisen.
KiDD blunket sløvt. Hvordan skjønte denne mørke skikkelsen hva han tenkte?
- Hvordan kan Lilium være trusselen når det Pepperoniman gjør er nok til å ødelegge verden som vi kjenner den?
- Ja, det Pepperoniman gjør er ille nok, og det er derfor dere er på saken, men Lilium er hakket verre. Hvis Lilium får gjort alle juvelene korrupte, slik de prøvde via Pepperoniman for lenge siden, vil de kunne kontrollen over et hvert sinn i verden. Pepperoniman skjønte plutselig hvilken kraft det var han hadde fått ansvaret for, og har siden prøvd å bruke samme knepet mot Lilium, men siden han ikke helt kjenner til hvordan juvelene fungerer, har han bare klart å ødelegge visse sanseinntrykk.
- Hva mener du, stammet KiDD. Han kunne nesten ikke tro sine egne ører.
- Har du ikke lagt merke til det allerede? Når var sist gang du luktet noe?
KiDD prøvde å lukte der og da, men det var som om alt han klarte å lukte var tristhet. Ingenting luktet noe som helst. Ikke håret, ikke blodet... Ingenting. "Hmm... Trenger ikke bruke deodorant mer i alle fall", tenkte han raskt, men ristet så på hodet og så på Nemesisen.
- Nettopp. Det er derfor Lilium må ødelegges.
KiDD ristet på hodet igjen. Han kunne ikke skjønne hvordan denne nemesisen kunne vite alt dette.
- Da jeg ble utsatt for den korrupte juvelen, så jeg et blaff av intensjonene til den som korrumperte juvelen til å begynne med. Altså, jeg fikk med meg hva Pepperoniman ville utrette. Det var derfor jeg skjønte at jeg måtte slutte meg til hans rekker for å finne ut hvordan vi skulle klare å ta begge to på en gang. Det eneste problemet, er at det kun er en person som kan gå inn igjennom portalen Pepperoniman har. Og den personen må være en av oss.
- Hva er på andre siden av denne portalen da?
- Det er der Falcy, selve lederen for Lilium, holder til. Hun satte den der slik at Pepperoniman skulle trygle om å få slutte seg til Lilium når han skjønte at han ikke ville klare å utrette noe på egenhånd. Dreper vi henne, vil Lilium bli oppløst ettersom dere allerede har drept de viktigste medlemmene.
KiDD prøvde så godt han kunne og skjønne noe som helst.
- Så... den av oss som går inn portalen etter vi har drept Pepperoniman er den som vinner denne kampen mellom oss?
- Bingo, smilte Dark Samus Nemesis, og kastet et slag rett i fjeset på den stakkars vokteren.

Kapittel 62: Sammen igjen.

St-Nick og Iriniusen hans, Ivor, var i full kamp mot vampyren Dr. Peace. Klørne hans flerret opp huden som "fredsdoktoren" så stolt bar, mens knivene til udyret selv glinset av røde rubiner av blod. Kampen var jevn, men plutselig fant Dr. Peace en åpning, og sparket alt han maktet i beinet til hybriden mellom ulv og menneske. St-Nick bølte av smerte. Det høyre benet framme, var brukket brutalt, og Dr. Peace lot tungen leke seg over eggen på den lengste kniven sin. Nå var tiden inne for å sette inn det siste støtet. Han tok St-Nick, som enda glefset og prøvde å slå fra seg, i nakken, og satte kniven mot strupen hans.

Det skulle bare ta et øyeblikk, så var kampen vunnet, men Lufteluke og Simblast hadde andre planer. Med et kvalmende "dunk", hadde Dr. Peace gått i bakken for skiftnøkkelen til lagets mekaniker. Simblast, som enda ikke helt kunne bruke magi skikkelig etter han byttet bort intellektet sitt til Oneironauten, prøvde å pleie St-Nick som best han kunne. Lufteluke smilte til ulvemannen da han så at Dr. Peace hadde mistet kniven sin da han skulle sette inn nådestøtet. St-Nick plukket den opp da han kom seg på beina. Nå hadde de sjansen til å drepe vampyren som så vidt var begynt å krabbe seg opp på beina igjen.

"Zing!" Tre lyder av metall som fløy igjennom luften var indikasjon nok på at faren var fortsatt aktiv. St-Nick kom seg så vidt unna kniven som var beregnet på ham, og hoppet opp i luften med kniven han hadde selv plukket opp i neven. Tiden virket som om den sto stille. Vampyren gav ut et siste åndedrag, før han falt tungt på bakken med sin egen kniv stikkende ut av brystet.
- Lufteluke! St-Nick!
Lofthus pekte forskrekket på Simblast som hadde falt ned på kne. Han var den eneste som ikke hadde kommet seg unna kniven Dr. Peace hadde kastet etter dem.
Han smilte. Så det var sånn det skulle ende for ham? Livet forlot ham sakte mens han lå i Luftelukes armer. Han var tilfreds. Det var ikke mer han kunne gjøre uansett...

KiDD blokkerte slag på slag fra Nemesisen, men klarte ikke lande noen angrep selv. Nunchakuene hans var effektive, men problemet oppsto når motstanderen prøvde å ta dem fra ham. Det måtte ikke skje! Han sparket fra seg, og fikk litt distanse fra den mørke ridderen og det massive sverdet hans, men til liten nytte. Før han fikk opp et godt forsvar, hadde Dark Samus Nemesis allerede fulgt opp med et slag med knyttneven rett i kjeven til den siste vokteren. Det gikk opp for KiDD at han ikke hadde en sjanse til å vinne mot denne jernmannen da det fjerde slaget traff ham med full styrke.
De stoppet kampen og stirret på hverandre. Dark Samus Nemesis var den som skulle slåss mot Falcy etter de hadde tatt Pepperoniman.

Da de kom tilbake til resten av gruppen, var det et tragisk syn som møtte dem. Ash, Dr. Peace og Simblast lå døde på gulvet, Lofthus kunne fortsatt ikke huske hvem KiDD var, selv om både hennes søster, Kakashi og SoL husket det klart som dagen. Ivor hadde trukket tilbake sin influens over den magiløse magikeren, så St-Nick var i menneskeskikkelse mens Lufteluke prøvde fortvilet å legge på støttebandasje slik at St-Nick kanskje kunne klare å komme seg opp i den siste etasjen i Ad Finem Ultimum. Opp til Pepperoniman og den siste juvelen.
- Hva gjør han her?! Lofthus pekte rasende på Dark Samus Nemesis, men etter en lang forklaring kom de fram til at de måtte ha alle de kunne med seg. St-Nick sa at han enda ikke stolte på ham, men det var lite de kunne gjøre med det. Dark Samus Nemesis var tilbake.
-----------------------------------------------------

Right.. Hvem hadde egentlig trodd at denne serien faktisk kom til å bli ferdig? Neste del er siste del, og jeg håper dere ser fram til det. JonasKram out.

HQ