Norsk
Blog

Min hverdag.

Skrevet av jonskja den 4 mai 2010 klokken 22:13

Hei, nå skal jeg skrive blogg igjen. Jeg ligger i den deilige senga mi og hører på spotify og med spotify følger jo selvfølgelig Jonathan med. Er litt passe lei han nå. Men som sagt så er jeg på spotify og hører på Karpe diem.

Jeg har idag prøvd meg ut på Lockerz etter at jeg leste bloggen til noen. Det var en fyr som hadde laget en blogg om det var en nettside som man kunne få lookerz invitasjoner, men jeg gikk inn på lockerz og ordnet meg det. Nå har jeg begynt å sanke Pointz. Er foreløplig bare på 10, men ser en mulighet for å få i tak i Apple`s nye vidunder Ipad.

Har også mattetentamen på fredagen og noe som er unikt med den er at vi ikke får en halv dag med øvelse, i motsettning til norsk og engelsk tentamen. Skal ha en flott mattelærer som heter Per og er bestandig blid. Har rundt 5 i snitt i matte, men skal prøve å få minst 4.

Jeg hadde jo også fått i tak i et eksemplar av Battlefield: Bad Company 2. Et av de spillene jeg hadde størst forventning til i år. Det skulle jo som vanlig ta lang tid å laste ned og installere, men etter en stund kunne jeg spille. Jeg gikk først på singleplayeren med min bærbare, men etter noen oppdrag fant jeg ut at dette lagget litt og prøvde meg på den stasjonere.

Der gikk spillet veldig bra, men jeg sliter med å komme med online. Hver bidige gang jeg skal koble til en server står det at servern mistet kontakten med nettverket mitt og jeg må prøve igjen. Har spilt rundt 8-10 ganger og må bare si at det er noe av det beste jeg har rørt. Mye, mye bedre en Call of Duty: Modern Warfare 2. Jeg liker at vi må gjøre noe annet en å bare campe, og at det er lagarbeid som skal til får at ditt squad skal vinne kampen. Spille som recon og har en utrolig lavt K/D ration. Tror den er på rundt 0.3. Har tenkt til å forbedre den, men må vente til Ea får ut ræva si og kommer med en ny patch.

Ellers så går dagen(e) fint med masse gjøremål og oppdagelser. Har vært spesielt aktiv på Gamereator.no(<3) idag, noe som jeg skal være mer av framover. Kos dere med resten av uken.

Har du problemer med BC 2 eller Jonathan?
Skal du ha en invitasjon på Lockerz av meg?
Skriv gjerne i kommertarfeltet under:)

HQ