Norsk
Blog

Klassikere kommer tilbake!

Skrevet av jonskja den 13 juli 2010 klokken 18:27

Spill, som vi kjenner til idag, skal ha en god historie, fin grafikk, gjerne en multiplayer og noe fengende som vi "gamere" skal interisere oss for. Men hva med gamle klassikere? De som brilierte på konsoller som Xbox, PsOne og Playstation 2?

De hadde ikke store muligheter for multiplayer over nett, noe bra grafikk, men de sjarmerte oss uannsett! De hadde liksom noe spesielt som gjorde de facinerende. Om det var måten spillet fremsto som, eller om det hadde noe nytt og spennende, så kjøpte vi det.

Dette er noe som utviklere og utgivere har sett muligheter i. For på årets E3 ble det annonsert mange spill fra spillserier som har daffet litt av de siste årene. Da tenker jeg i hovedsak på spill som Rayman:-origins, Driver: San Francisco, Need for Speed: Hot Pursuit og Donkey kong: Country Returns. Det kommer også ett nytt spill i Medal of Honor-rekken. Alle de spillene er ifra spillserier som har blitt litt glemt i de siste årene.

Hvorfor lager utviklere spill som skal minne oss litt på de gamle spillene som var populære for fem-seks år siden. Kanskje de vil ha ny suksess med ett nytt spill? Eller kanskje de tror at de vil tjene penger på å lage ett nytt spill som alle kjøper, bare fordi at de har spilt tidligere spill, og syntes det var bra. Jeg håper at de vil komme til å forfriske spillseriene og gjøre store suksesser, men jeg tipper de ikke vil komme til å slå de store klassikerne som Need for Speed III: Hot Pursuit, Donkey Kong: Country, Rayman 3 og de kjente Medal of Honor spillene.

HQ