Norsk
Blog
Turn up the base BOY!

Turn up the base BOY!

Skrevet av Kennda J den 8 august 2008 klokken 13:22

For dere som har lest min blogg om at jeg har fått bil. Så vet dere at jeg har også et anlegg i den bilen. Som koster rundt 15 000 kr! Nå med tanke på at bilen kostet 20 000 så er dette mye. Å når jeg har 2 diskanter som koster like mye som en PS3 hver (Du leste riktig, rundt 4 laken koster dem pr stk) en sub som har en 4 sifret antall watt og en spiller som kan ta iPod, mobil, samtaler og USB. Så begynner man å fatte hvorfor jeg er glad jeg fant denne bilen til den prisen. Men nylig så fant jeg volumknappen på bassen i min bil, noe som endret hele mitt syn på bilstereo.

Jeg skrudde på anlegget her en dag da jeg bare skulle justere diskanten noe. Da plutselig jeg kom til å trykke på en knapp, et halvt sekund senere så kom ordet "subwoofer" med en skala på 4 opp. Jeg måtte såklart prøve dette på 8 (noe som var maks på min spiller)

Nå så har jeg et registreringsskilt jeg ikke får festet igjen, mikrofonkabelen til bilen har "vibrert seg en vei ut av dørlisten" og jeg kan ikke se i bakspeilet mens jeg kjører fordi alt ser ut som et picassomaleri mens den males.

Jeg har allerede gått over bilen og prøvd etter beste evne å fikse alle løse deler og gjøre dem solide slik at de ikke vibrerer ut av plass eller skurrer noe helt jævlig. Men uten hell...

Så som mange har funnet ut for lenge siden så digger jeg bass... HØY BASS! Den følelsen du får når du får 1000 watt kastet på deg i form av bass er ubeskrivelig. Det er litt synd at det anlegget der ikke er på mitt rom der hvor jeg kunne ha følt hver eneste skudd jeg hadde avfyrt med min 50 cal. på COD 4. Nå det... det hadde vært en følelse.

Bildet: Bildet viser bassen jeg nå har i bilen. 15" pure power, nå vil jeg ha en til:D.

HQ