Norsk
Blog
Gears of War... Hvorfor suksessen?

Gears of War... Hvorfor suksessen?

Skrevet av Kennda J den 17 januar 2007 klokken 15:10

Ja her er jeg da. Dette er min første blogg, så er det noe som ikke er bra etter deres mening så si det er dere snille:D. Jeg skal ta opp noe om gutta i Delta squad og om selve spillet. Så da vet dere det.

men la oss tenke litt. Hva er det som gjør at dette spillet har overgått selveste Halo? Ikke bare er dette det raskest solgte spillet of all time, men dette spillet er også årsaken at Xbox Live fikk over 50% økning på antall registrerte live brukere. Så hva er så spesielt med dette spillet? Er det den nydelige grafikken som får deg til å brekke kjeven p.g.a du mister den i bakken? (kjeven altsa:D)

Eller er det historien og brutaliteten som tiltrekker oss forbrukere?

Jeg tror det som først vakte oppmerksomhet var grafikken. Det som først var ment som en tech demo fra epic games med deres Unreal Engine 3 (se nedenfor)

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=9091

Ble til slutt et stjernespekket spill fult av gørr, skrekk og vakre omgivelser.

Helt siden vi fikk se dette før første gang på E3 2005, så fikk vi blod på tann. (da var jeg hekta:D)

Men hva med folka i delta squad? Disse store, barske og ikke fult så vennlige gutta som har vært en av de tingene som har trukket spillet ganske mye opp? Jo jeg kan trygt si at det er en av de grunnene som trekker dette spillet opp. Med sine kjappe kommentarer om hvor mye dritt Baird stinker etter en tur in kloakken, eller hvor mye penger Dom skylder Marcus etter å ha sett en fotballkamp med Augustus "Coletrain" Cole.

Nei dette er et spill uten like, hverken over eller på siden. Som appåtil Cliffy B og Co har sagt blir en triologi. (Yess!:dance:)

Så med dette i tankene så kan jeg ikke vente på å se hva en potensiel 2'er har å by på.


(Dom er etter min mening den kuleste character'n i GoW. Men det er min mening)

HQ