Norsk
Blog
Mass Effect er en fin inspirasjon...

Mass Effect er en fin inspirasjon...

Skrevet av Kennda J den 3 mars 2012 klokken 19:09

Nå skal jeg innrømme at jeg liker veldig godt mass effect serien. Ikke bare for sin historiedel og minneverdige øyeblikk, både i hendelser, historie og de ulike karaktere man møter. Men også fordi alt foregår i en verden jeg er meget glad i. Både i plassering og tidsalder passer meg meget bra.

Men også på grunn av konsekvensene av alle valgene man gjør. Noe som gjør alles gjennomspilling av spillet unik. Opplevelsen er deres og det finnes ingen fasit til din opplevelse. Da den er din og ingen andres.


Mass Effect er en sjelden perle blandt spillverdenen. Da en opplevelse i mass Effect ikke deles likt for alle spillere, men for spilleren selv, da både karakteren man har tilpasset selv, valgene man tar og konsekvensene av valgene gjør enhver opplevelse unik og spesiell.

Å nå som jeg venter i spenning på min mulighet til å avslutte kapittelet til min captain sheperd, så har jeg tenkt mye på de ulike senene jeg har fått oppleve med Mass Effect. Alt fra å utforske stille planeter til å kjempe store kamper, så har jeg fått en opplevelse jeg ikke glemmer.

Så med dette i tankene, så startet jeg å lage ett nytt bilde som skal prøve å blade dette intrykket av en stille ro i ett øyeblikk, men som kan fort endre seg til å bli en hektisk kamp rett etterpå.

Så etter mye fram og tilbake, gjennomspillinger og kikk på nettet, så var resultatet klart.

Så resultatet har jeg valgt å kalle...

The Brink! Da resultatet skal være på kanten av både fred og uro.

Håper den faller i smak så snakkes vi snart igjen.

Captain Sheperd reporting out!

PS: Stor link: http://iclust3r.deviantart.com/art/The-Brink-288322304

EDIT: Etter flere meldinger så er nå bildet endret slik at alle skal bli fornøyde (håper jeg:/)

Så for alle endringer, så se link.

HQ