Norsk
Blog
Praha og nytt bilde

Praha og nytt bilde

Skrevet av Kennda J den 24 april 2013 klokken 17:44

Dette begynner å bli lenge siden, dette er i stort sett p.g.a. at jeg driver med videre studier med eksamen neste måned, så jeg er daglig innom, det er bare jeg som skriver litt mindre mens jeg er her.

Men nå som jeg er her, la meg fortelle om en fantastisk reise jeg har vært med på til Praha, som plutselig ble til en stor inspirasjon til mitt neste verk.

Praha som mange av dere vet, er hovedstaden til Tsjekkia (som igjen ligger nord fra Østerrike, men sør fra Tyskland og Polen)

Det første som slår meg er at dette er ett land med mye spennende historie og arkitektur. Å på grunn av dette så tok jeg mange bilder, mye som jeg tenkte jeg skulle bruke i forbindelse med mine bilder.
Men det jeg ikke visste, til tross for hvor mange bilder jeg tok, så var det ett konsept som ikke ville slippe taket.

"Hva om jeg tok ett bilde igjennom vinduet på flyet?"

Hvor mye bra kan jeg ikke få fra det, alt fra land, skyer, himmel og ikke minst, vinduet i seg selv. La meg forklare litt nøyere...

Jeg alltid har hatt lyst til å prøve å lage ett bilde som det ser ut som kommer fra en romstasjon eller tilsvarende, å ta ett bilde fra vinduet på ett fly, så sitter jeg med en ferdig ramme som jeg slipper å lage selv (da de jeg har prøvd å lage ikke ble særlig bra for å si det slik)

Når jeg var på flyet, så knipset jeg så krampa skulle ta meg, men jeg fikk noen bra resultater.

Å med dette i tankene, så satte jeg med ned og begynte med en gang jeg var hjemme igjen, så er det vel bare å sette på musikken da: http://www.youtube.com/watch?v=vK4gv11PTI8

Etter langt om lengre enn langt, så ble jeg omsider ferdig, å med spill som Dead Space og Mass Effect i tankene som hoved inspirasjon, så var det dette jeg landet opp med.

Jeg personlig er fornøyd, da dette blir ett av mine første bilder hvor jeg bruker flere bilder som jeg har tatt til å lage det. Isteden for apophysis, terragen og photoshop som jeg som regel driver med.

Uansett, håper det smaker så snakkes vi siden, adjø adjø!

PS: Takk til Strategist som er litt mer våken på geografi enn det jeg var, det er Østerrike som er sør, ikke Sveits :P

HQ