Norsk
Blog
De beste programmene Del 1 av 3

De beste programmene Del 1 av 3

Skrevet av Kennda J den 18 juni 2007 klokken 21:56

Ja. Nå skal jeg snakke om de programmene du bør ha prøvd eller bør ha på din PC. Alle programmene som blir nevnt her har jeg testet selv og er gratis, så er det noe du lurer på angående disse programmene som du ikke finner svaret på så send meg en PM så skal jeg prøve å hjelpe deg:P.

Først ut er PC Wizard 07. Makan til ytelsesmåler av din PC skal du lete lenge etter! Programmet er svært lite men bra. Når du starter programmet så vil du først se et loading vindu med teksten "PC Wizard 07" etterfulgt av et vindu som ser ut som det på bildet under. Her kan du se alt fra hva din PC yter og hva som er under kabinettet, uten å måtte rive fra hverandre PC'en som mangler 3 skruer etter tilbakemontering. Dette programmet måler alt fra Temperatur på CPU og GPU til egentlige hastigheten på din CPU. Du kan t.o.m. finne ut hva tastaturet og musen som er tilkoblet heter hvis du ikke skulle vite det:D. Det som er også spesielt med dette programmet, er at den også inneholder en benchmark del som gjør at du kan få en "ytelsestest" av din PC bare et trykk unna. Dette er både av garfikkort, CPU, RAM, MP3 kompresjon, video, generel PC ytelse++

I tilegg til dette s kan du også hente tapte passord fra f.eks. outlook, eller sikre nettsteder du har besøkt tidligere (gamereactor for eksempel) Du kan også få en statusrapport fra PC'en din slik at hvis du vil skryte di kompisene dine eller hvis du trenger hjelp til en oppgradering, så kan du sende en rapport til den du vil (et lite hint til alle som trenger hjelp med hardware på forumet, hardware som "hvilket kort skal jeg kjøpe?" eller "Har jeg 20 pins eller 24 pins hovedkort?").

Her snakker vi om et program som henter ALL informasjon fra din PC, hvis du lurer på om noe på din PC kunne ha vært bedre. Da er det dette programmet du bør bruke for å finne det ut!

Programmet kan lastes ned her: http://www.cpuid.org/pcwizard


Bildet: Her markert i rødt ser dere hovedkategoriene for status på din PC. Her er alt fra oversikt over PC'en til spesifisert på CPU, RAM, Video, IO - Porter, Multimedia, Skjerm Strøm, Temperatur osv.

I rosa så har jeg markert det du IKKE skal røre hvis du ikke er så teknisk av deg, det er nemlig en liten fare for at du kan ødelegge noe på din PC med å rote og slette ting her(hvis du skulle klare å ødelegge noe så har jeg ingen ansvar, du er herved advart!)

I blått så er det oversikten over den test delen jeg har nevnt tidligere i denne bloggen.

Da er dette slutten på del 1, men don't worry. Det er mer:D.

HQ