Norsk
Blog
De beste programmene Del 2 av 3

De beste programmene Del 2 av 3

Skrevet av Kennda J den 20 juni 2007 klokken 17:20

Ja dette er min andre del av min 3 delers serie som handler om de beste programmene. I del 2 så skal vi snakke om VLC. Det er snakk om videoavspilleren som mer eller mindre har alle tilgjengelige codecer, slik at du kan se på alle filmer uten å få en kjip melding som ligner på den under (bildet).

Uansett spilleren tar ikke så mye plass og den er veldig brukervennlig, her er det ikke bare snakk om å spille av lokalt på PC'en via filer på data'en. Men du kan også streame filer fra et nettverk som PC'en er koblet opp mot. For dere som ikke vet hva det vil si så skal jeg forklare. Det vil si at du ser på en film som ikke er lagret på din PC, men som er lagret på en annen maskin i ditt lokale nettverk (LAN).

Som ikke det er nok så har du også muligheten til direkte avspilling av f.eks. et videokamera uten å måtte overføre videofilen fra kameraet til PC'en.

Ettersom jeg har dette programmet og er veldig fornøyd med det så måtte denne være en del av listen.

Det skal også gå ann å legge til bokmerker til video fra f.eks. youtube og se på disse (så lenge det er en bokmerke til en video, ikke selve siden!)

VLC kan lastes ned her: http://www.videolan.org/vlc/

HQ