Norsk
Blog
Førsteintrykk etter test: Blue Dragon

Førsteintrykk etter test: Blue Dragon

Skrevet av Kennda J den 27 juli 2007 klokken 17:25

Jeg sitter her med min Xbox 360 og laster ned noen demoer som jeg tenkte jeg må teste.

Første spillet som jeg har testet er Blue Dragon. Som dere mest sannsynlig vet så er det square enix som står bak. For dere som ikke vet det så er det selskapet som står bak spill som Final fantasy og kingdom hearts.

Ved menyen så kan du velge hvilken del av demo'en du vil spille. Det er 2 steder og du kan spille max en time på hver av dem før demo'en avslutter.

Det som slår det først er grafikken, det er ganske animasjons-film aktig, litt som pixars Toy story eller lignende. Men det ser fremdeles ganske så pent ut.

Lyden er bra. Ingenting å utsette der.

Kampsystemet er typisk final fantasy, men det er også noe nytt. Nå velger du selv om du vil kjempe eller ikke. I motsetning til FF-serien der det kommer litt tilfeldig med visse tidsrom. Så kan du velge å gå rett til krig på fienden ved å slå den en gang, eller om du bare vil unngå dem ved å traske rundt dem istedet. Men de går etter deg så ikke tro at de står stille å ser på deg.

Når du beveger deg så styrer du kameraet med venstre joystick, så her er det ikke snakk om kjipe kamera-vinkler nei.

Når du starter demo'en så har du folk du kan snakke med for å få en innføring i hvordan alt funker. Slikt som "hvordan kjemper jeg?" Til " hvordan bruker jeg magi?"

Når du er i krig så vil vi FF fans/kingdom hearts fans kjenne dere igjen. Systemet er ganske så likt bortsett fra noen småting,

Du har spesialangrep som er unik per spiller/karakter. Noer som er gaske så heftig å se på. Det blir som å bruke en "summon" magi på final fantasy.

Fiendene er mage og varierte og du må vurdere angrepene etter hvilken fiende du kjemper mot. Monstre som er basert ppå ild bekjempes med vann eller is osv.

jeg skal ikke røpe for mye. Men det er verdt å laste ned! så hvis du vil teste demo'en selv og se hva som er nytt og bra med Blue Dragon så last den ned på Xbox markedplace. Hva venter du på? Last ned nå!

Førsteinntrykk: 9/10

~ Kennda J ~

HQ