Norsk
Blog
Jeg har testet UT3, Frontline m.m.

Jeg har testet UT3, Frontline m.m.

Skrevet av Kennda J den 28 oktober 2007 klokken 14:36

Ja i helgen så har jeg vært på en produktmesse med jobben. Det er et privat show bare for de som jobber i kjeden og det var bra for å si det sånn.

Jeg testet UT3 (unreal tournament 3) på PS3, å jeg må si jeg er sterkt imponert, jeg fikk fatt i alfa utgaven av spillet å det ser lekkert ut. Jeg testet det til det yterste og det hakket ikke en gang. Vår kjære atombombe var med og en eksplosjon har aldri sett så bra ut!

Testet samtidig Frontline: fuel of war og det er en battlefield kopi, bare at det er meget lovende både på gameplay og muligheter. Den versjonen jeg spilte trenger litt puss i grafikken og det kommer en demo på markedplace til X360 i slutten av november/starten av desember.

Testet også NFS: Pro street, å det ser og føles mye bedre en NFS: carbon. Hvis dem gjør tingene riktig med denne versjonen så kan alle NFS fans glede seg hardt!

Call of Duty 4 singleplayer til X360 fikk jeg også prøve å det er det peneste FPS shooter'n
somk kommer i år! For dere som har testet beta'en så vet dere hvordan ting var. Men det har foregått mye siden da. Det er bedre respons i kontrolleren, muligheter for å customize sensiviteten selv og spillet ser mye bedre ut en det det gjorde under beta'en.

Har også testet Rachet & clank: future, Uncharted: drakes fortune, buzz: hollywood, buzz junior, monster madness, singstar til PS3 og mye mer!

Kan hende jeg skriver mer om dette senere men det er alt jeg orker nå. Still gjerne spørsmål, jeg svarer:D.

BILDET: Her ser dere litt fra uncharted og hvor bra det egentlig ser ut. Dette er ikke et bilde jeg har tatt selv.

HQ