Norsk
Absolutt Arbeidsuke!

Absolutt Arbeidsuke!

Skrevet av kris2ffer den 13 februar 2009 klokken 16:40

Ja, da var arbeidsuka over på absolutt spill. Jeg hadde planer om å blogge annenhver dag, men jeg fikk ikke tid etter lange arbeidsdager. Til tross for lange arbeidsdager, har jeg hatt en ekstremt morsom uke!

Det startet med en forsinkelse av sjefen, og vi ble stående ute i -20 grader i en halv time. Det var en smule kaldt uten stilongs, men humøret til den ansatte som hadde dukket opp fikk oss til å trekke på smilebåndet! Jeg og en venn av meg var klare for tunge arbeidsdager, men det vi fikk var noe langt bedere.

Det første vi gjorde var å makulere en haug med ark. For de som ikke vet hva å makulere er, vil det si å putte papir i maskin som kutter det opp i strimler. Det var selfølegelig veeldig gøy... Esken som vi skulle eliminere var ganske dyp og det tok oss halve uken å nå bunnen. Vi fikk også et lynkurs i butikkens spillplasseringer, og vi var klare for å finne frem ordre. Da vi først hadde funnet det frem, skulle det pakkes.

Makulering, leiting og pakking var bare litt av det som stod på meyen. Vi tok også det samme skiltet ut hver eneste dag, og satt det på samme plassen. Absoluttspill er ikke en veldig stor butikk, og er det en selfølge at det ikke alltid var noe gjøre (makuleringsmaskinen ble stadig overopphetet). I pausene fikk vi spille nintendo wii. Det var ganske morsomt og jeg ble bedere og bedere i golf. I starten sugde jeg totalt, men jeg klarte og slå rekorden til hele butikken! -4! Personen som da holdt rekorden ble litt trist, men jeg tror han kom over det.

Pausene hadde sin faste plass, og hver gang gikk vi til rema. Pizzabollene der er veldig gode! Blant de ansatte på absolutt spill gikk spøkene gjennom lufta hele tida, og jeg hadde alltid dobbelt så bred munn som det jeg pleier å ha(det sier litt). Munnen hadde også litt bananform... Vi klarte og bli ferdig med makuleringen til manges forbauselse, men da skulle vi begynne med noe "morsommere". Vi skulle slette nyheter fra hjemmesiden som ikke hadde vært oppdatert siden 1944, og det tok sin tid. Da vi var ferdig med alle kategoriene, på fredag, ble det mer spilling. Da Fear 2 også kom den dagen, fikk vi faktisk bare litt ekstra å gjøre.

Da vi hadde tørket støv, gått med søpla, pakket varer og rett og slett hatt en fantastisk uke, var det duket for ukens showdown! Vi skulle slå den beste i butikken i golf, og gjett hva - vi vant! Det siste kvarteret var kommet, vi takket for oss, og de takket for oss. Vi kom ikke ut derfra tomhendt: Jeg fikk en tomb raider underworld-t-skjorte og en naruto-t-skjorte. Det var naturlig vis litt trist å dra, men vi kom oss ut etter en fantastisk uke.

-Takk absolutt spill!

(Bildet viser litt overderevent antall ordre, men det var nesten slik på mandag)

HQ