Norsk
Jobb + slit = penger = ny gitar!

Jobb + slit = penger = ny gitar!

Skrevet av kris2ffer den 4 april 2009 klokken 22:38

Jobb + slit = penger = gitar! Ja, etter mye jobbing og ikke minst bursdag, har jeg fått skaffet meg en av musikkhistoriens aller tøffeste gitarer. En Epiphone SG g-400, eller 61' reissue.

For en drøy uke siden gikk jeg til Kretz musikk på buskerud storsenter og bestilte denne gitaren. Må takke butikken for innsatsen de har gjort(skulle bare mangle). En uke senere, på fredag dro jeg tilbake for å hente skjønnheten, og jeg ble ikke skuffet! Det stod en nydelig, mørkerød Epiphone SG og ventet på meg, men de karakteristiske hornene pekende oppover mot taket. Jeg ble reint hypnotisert, og fikk lyst til å smake på den med en gang. Jeg måtte selfølgelig si at det var jeg som hadde bestilt den før jeg fikk se på den.

Siden gitaren er i heltre, er den noe av det beste jeg har kjent noensinne! Med perfekte linjer og den perfekte fargen. Jeg var forelsket. Siden jeg var så godt i gang med å bruke penger, kjøpte jeg også en hard-case. Fikk alt sammen for 4000 kr, og selve gitaren koster egentlig 3900kr! Jeg føler meg som en av de heldigste 15-åringene på jord akkurat nå.

Har spilt gitar i snart tre år, og nå som bandet jeg spiller i har gått litt bedere, måtte jeg ha ekstra utstyr. Jeg mener selv at den gitaren jeg kjøpte ikke kunne vært noe finere i utseende, og har du 3-4 tusen kroner i lomma, så løp å kjøp!

En Epiphone SG, ikke en Gibson, men det er ikke langt unna. For noen tiår tilbake kjøpte Gibson opp Epiphone, og det er de samme gutta som har laget min gitar som har laget Angus Young sin(satt det litt på spissen). Igjen, jeg er utrolig fornøyd, og den slanten jeg får til konfirmasjonen går til innkjøp av en rørforsterker.

Kan ikke si annet enn at jeg er heldig som fikk den så billig, og at den er så fin og har en pefekt metallisk klang!

Flere og bedre bilder:
http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Epiphone/G-
400.aspx

HQ